Geodetectius. Volcans i terratrèmols.

Geodetectius. Volcans i terratrèmols.

La novetat infantil d’aquest mes d’octubre a la biblioteca Joan Oliva és aquest llibre que et fa ser un detectiu. T’agrada esbrinar què passa al nostre planeta Terra referent als volcans i als terratrèmols, però no saps per on començar? Geodetectius Volcans i terratrèmols és un títol que no et deixa indiferent, oi que no?

Novetat Octubre 2020 - Geodetectius. Volcans i terratrèmols.

Ens acompanyes en el seu descobriment? En primer lloc només cal que t’uneixis a l’Alba i al Jordi, els dos geodetectius protagonistes de la història. Mentres ells exploren el món dels volcans i dels terratrèmols, tu els pots ajudar!

Detall de Volcans i terratrèmols
Detall de Volcans i terratrèmols

El descobriment

Primer, et pots preguntar què descobriràs? Amb uns dibuixos clars i ben acolorits, el que expliquen l’Alba i el Jordi és com s’esquerda la terra, què pots trobar dins d’un volcà, què passa quan entra en erupció, què són les falles, què passa quan aquestes xoquen i el que provoquen les ones, els danys dels terratrèmols i dels tsunamis…

Segon, també coneixeràs els tipus de volcans, els aparells per detectar els moviments de la terra i, sobretot, el que has de tenir en un kit d’emergència.

Detall de Volcans i terratrèmols
Detall de Volcans i terratrèmols

Molt interessant, oi? És una aventura molt emocionant ! Però, al final hauràs d’ajudar l’Alba i el Jordi a passar un test de catorze preguntes de Geodetectiu. Ho faràs, oi que sí?

La Llibreria la Mulassa ha fet donació d’aquesta història llibre per a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú, com fa cada mes.

La col·lecció

Geodetectius el cicle de l aigua - Geodetectius. Volcans i terratrèmols.

En aquesta col·lecció de l’Editorial Galera trobaràs una altra història dedicada a l’aigua. Geodetectius. El cicle de l’aigua.

Descobreix amb l’Alba i el Jordi el sorprenent cicle de l’aigua mentre viatges pels núvols, caus a terra amb les gotes de pluja i ets arrossegat pel riu. No perdis més temps!

Què et sembla la proposta? Ets amic de l’alba i el Jordi? Geodetectius Volcans i terratrèmols t’ajudarà a conèixer-los millor!!

Goldfinch