Còmics per a tots els gustos

Còmics per a tots els gustos

Què ens fa feliços? El bon menjar i de tant en tant una bona migdiada ens fa feliços. També xerrar amb els nostres, encara que sigui per Skype o via Whatsapp és una font de felicitat.

Però sobretot hi ha una font de felicitat que en aquests dies estranys no està limitada la seva durada, la lectura. Per això, us volem posar al dia de les novetats en còmics que podreu trobar a les llibreries ben aviat.

També us recomanem altres que podeu gaudir de forma virtual mitjançant la plataforma de préstec digital Ebiblio.

Còmics per a tots a EBiblio

Filmish Un viaje gráfico por el cine d’ Edward Ross.

L’alter ego de l’autor ens porta a un viatge gràfic pel cinema en set capítols que  il·luminaran les idees que hi ha al rerefons de les nostres pelis preferides.  

En primer lloc, ja heu fet la repassada a la vostra llar seguint els consells de la Marie Kondo? Doncs ara teniu La mágia del orden. Una novela ilustrada. Una divertida història dibuixada sobre la Chiaki, una dona tokiota un xic caòtica que transformarà la seva vida  seguint els consells de la maga de l’ordre.

El diario de Anne Frank d’Ari Folman i David Polonsky.

Els creadors del film d’animació ‘Vals con Bashir’ han estat els encarregats de portar la famosa història d’aquesta nena jueva víctima de la barbarie Nazi.

L’Anne va estar amagada durant dos anys a una casa d’Amsterdam amb la seva família i durant aquest temps va traslladar al seu diari les seves pors i les seves emocions.

Novetats de còmics per a tots

No quiero ser mamá  d’Irene Olmo

Quan una dona decideix no ser mare… s’ ha d’ enfrontar a les opinions d’ una societat que espera algunes coses de les dones…

Me estás escuchando? De Tillie Walden

Aquesta commovedora història d’ amistat ens portarà als confins de la galàxia per a oferir-nos una història d’ altíssima sensibilitat gràfica.  Pero heu d’esperar a finals de maig per gaudir-la. 

La vampira de Barcelona de Iván LedesmaMiguel Ángel ParraJandro González (Norma editorial).

El 1912 Enriqueta Martí es detinguda a Barcelona pel segrest de la nena Teresita Guitart i el suposat assasinat d’ infants als quals utilitzava per a obscures finalitats… Com a resultat, els autors ens ofereixen una revisió del cas que va terroritzar la societat catalana fa més de 100 anys.

Todos nazis d’Aleix Saló

Finalment us presentem la nova història d’Aleix Saló. Amb el seu particular i àcid estil, ens parla de la polartizació en el món, la batalla de desacreditacions i el desgast de les estratègies d’(in)comunicació que ens rodegen. Per a lectors amb esperit crític i consciència remoguda i que puguin esperar al 28 de maig.

Booktrailer del còmic Todos Nazis d’Aleix Saló

Per acabar, us volem fer saber que el diari Ara impulsa un concurs de còmic en català per a obres curtes inèdites de no-ficció.

En primer lloc, el concurs vol impulsar el català en l’ àmbit del còmic i revifar els gèneres de no-ficció, un gran terreny per explorar. El primer premi està dotat amb 10.000 euros, i hi haurà dos finalistes cadascun de 750 euros.

Finalment, trobareu més recomanacions de còmic aquí i aquí.

Súper 8