Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual

Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual

El blog de la Xarxa de Biblioteques de Vilanova continua oferint les sessions de Lectura en Veu Alta per a persones amb discapacitat visual. Les trobades, previstes mensualment, es realitzen a la biblioteca Armand Cardona Torrandell i la dinàmica consisteix en la lectura en veu alta d’una narració a càrrec d’una persona col·laboradora. L’objectiu de l’activitat és gaudir de la literatura a través de l’escolta i compta amb la col·laboració de la delegació de l’ONCE de Vilanova i la Geltrú.

Coberta del llibre d'Stefano Benni El bar del fondo del mar

Avui dissabte 2 de maig hi havia prevista la presència de la comunicadora Eugènia Piera. Malgrat la situació de confinament i de biblioteques tancades, la nostra usuària i col·laboradora comparteix amb tots nosaltres la lectura de dos contes del llibre “El bar del fondo del mar“, d’Stefano Benni.

En concret, els dos contes que ens llegeix avui l’Eugènia Piera són “El año del tiempo loco” i “Los cuatro velos de Kulala

Stefano Benni (1947) és un escriptor i periodista italià, autor, entre d’altres títols, de les novel·les “Terra“, “Prendiluna” o el recull de contes “El bar del fondo del mar“.

Tant en el catalèg Aladí, de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, com a eBiblio, hi podeu trobar algunes de les obres de l’escriptor Stefano Benni.

Us oferim, a continuació, els dos contes que ens ha gravat l’Eugènia Piera. Desitgem que us agradin:

El año del tiempo loco
Los cuatro velos de Kulala

Funny Girl