Còmics per a infants i joves

Còmics per a infants i joves

Avui us portem tot un seguit de còmics per infants i joves que podeu trobar a la plataforma EBiblio Catalunya. 

INFANTILS

Els diaris de cirera: El zoo petrificat de Joris Chamblain

La Cirera és una nena d’11 anys que somia  ser novel·lista. Fins i tot ha començat a escriure els seus llibres! El seu tema favorit: la gent, especialment els adults. A la Cirera li encanta tractar d’endevinar quins secrets amaguen… Per exemple, Michel. Tots els diumenges, veu entrar en el bosc a aquest ancià amb grans llaunes de pintura a les mans. Què fa allà tot el dia? I per què se li veu tan trist quan torna a casa a la nit? Segueix a la Cirera en una investigació que la portarà fins al cor del bosc i a descobrir un lloc meravellós!

Petites bruixes de Joris Chamblain

Pàmpol de Lluna és un poblet on tots els habitants fan màgia. Quan els trucs i els sortilegis són part del dia a dia, tot és possible…Tres petites bruixes comencen a ser víctimes de maleficis i immediatament tothom assenyala l’Harmonia com a principal sospitosa. Però ella no ha fet res mal fet! Ara haurà de demostrar la seva innocència i investigar a fons per descobrir qui és el misteriós bruixot que els fa la vida impossible.

L’Anna i el Pep de Lucie Lomová

Des de fa trenta anys, els episodis protagonitzats per l’Anna i el Pep han fet somiar les nenes i els nens d’un preciós racó d’Europa, la República Txeca. L’Anna i el Pep són veïns, dos ratolinets de la mateixa edat. Els agrada molt jugar a detectius i buscar aventures, malgrat que als seus pares no els faci gaire el pes. Tant a la ciutat com al camp, han de fer front a misteris i malfactors de tota mena.

JUVENILS

Leñadoras de Noelle Stevenson

Cinc amigues passen l’estiu de campament desafiant a ietis, hipsters, llops de tres ulls i falcons gegants mentre resolen misteris. Són noies dures i no estan disposades al fet que éssers sobrenaturals de qualsevol mena els arruïnin la festa. Jo, April, Mal, Molly i Ripley són les Llenyataires, exploradores, guerreres, divertides i una mica cíniques. Fes-te un volt amb les noies més rebels del campament més bèstia del món del còmic!

Una arruga en el tiempo de Madeleine L’Engle

Una nit de tempesta, Meg, la seva mare i el seu germà petit -que és un prodigi de les matemàtiques- estan asseguts a la taula quan una estranya anciana truca a la porta. Diu que ha arribat arrossegada pel vent a través d’un teseracto. Una arruga en el temps.Arrossegada pel vent? Una arruga? Potser pot doblegar-se la realitat que coneixem?

Las aventuras de John Blake: El misterio del barco fantasma de de Philip Pullman

Atrapat entre la boira del temps per culpa d’un experiment terrible en el qual va sortir tot malament, John Blake i la seva misteriosa nau estan condemnats a navegar durant segles, en la cerca d’una nova llar. En l’oceà del món modern, John rescata a Serena, una jove nàufraga a la qual promet ajudar. Però portar a Selena al mateix temps que li pertany significa alhora emprendre un viatge a un lloc on la seva nau estarà en perill de destrucció.

MANGA

Detectiu Conan de Gosho Aoyama

Un dia, mentre espera a la seva núvia, Shinichi veu a uns homes vestits de negre. El seu instint li diu que tramen alguna cosa i decideix seguir-los. Les seves sospites es confirmen quan és testimoni d’un crim. Descobert, és noquejat i forçat a beure un beuratge. Quan desperta descobreix que s’ha convertit en un nen i que per a tornar a la seva condició normal ha de descobrir els ingredients del beuratge. Aquí comencen mil aventures i casos per resoldre! 

Bola de Drac Color Origen d’Akira Toriyama

En Son Goku és un vailet molt especial que viu tot sol al bosc després de la mort del seu avi. Però tot canvia quan coneix la Bulma, una noieta malcriada de la gran ciutat que està buscant les Boles de Drac, unes esferes màgiques que poden concedir qualsevol desig. Com que en Son Goku és molt fort, la Bulma el convenç perquè l’acompanyi en la seva aventura… 

Yo-kai Watch. Bienvenido, Komasan

Komasan és un Yo-Kai,  de poble que acaba d’arribar a la ciutat. Nate i Whisper intenten ensenyar-li tot el que ha de saber sobre el lloc. Komasan és un Yo-Kai, són una classe de criatures pertanyents al folklore japonès, inofensiu i molt llaminer. Nathan detecta la seva presència quan comencen a desaparèixer trossos de gelat en la gelateria del costat de la seva casa!

CLÀSSICS

Zipi y Zape. Detectives en acción de Josep Escobar

A aquest còmic, Zipi i Zape, els bessons més trapelles del còmic, decideixen fer-se detectius privats en veure el bé que els va a personatges famosos com Mortadelo i Filemó o Anacleto. Durant tota l’aventura, resoldran diversos casos amb millor o pitjor fortuna però, per sort per a ells, al final, Don Pantuflo estarà molt content amb els seus fills.

Mortadelo y Filemón. Mundial de Baloncesto 2019 de Francisco Ibáñez

Mortadelo i Filemó viuran les seves aventures a Pequín durant el mundial de bàsquet 2019, amb una nova missió que els encarrega el Súper i de la qual no sortirà ningú indemne. Els agents de la T.I.A. deuran neutralitzar a un grup de terroristes que pensa sabotejar els campionats del món introduint, per a això, un gas perillosíssim en alguna de les pilotes dels partits que se celebraran.

Lo mejor de la familia Ulises de Marino Benejam

El còmic pren el nom del pare de família, Ulises Higueruelo, un home bo i treballador, que comparteix totes les aventures amb la seva dona Sinforosa, mestressa de casa, la seva filla adolescent Lolín i els seus fills petits Merceditas i Policarpito, a més de l’àvia (mare de Sinforosa), donya Filomena, una dona de poble sense estudis però amb una saviesa popular de recursos il·limitats. Els acompanya un petit gosset anomenat Treski, que és un més de la família. Clàssic de la revista TBO que es va començar a publicar el 1944.

Súper 8