Collita 2019

Collita 2019

Va ser l’any 2012, quan les quatre biblioteques de la Diputació de Barcelona que mantenen fons especials o centres d’interès de gènere negre van presentar la primera Collita Negra. Aquests quatre equipaments especialitzats són: La Bòbila (de l’Hospitalet de Llobregat), l’Albert Pérez Baró de Montbau (Barcelona), la biblioteca Districte 6 (Terrassa) i la Joan Oliva i Milà (Vilanova i la Geltrú).

Enguany, tot i l’atípic de la situació, us presentem la Collita 2019, amb el recull de títols de novel·la negra i policíaca publicats al llarg de l’any passat. Totes les novetats que recull aquesta guia estan disponibles a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona que, un cop reobrim, podreu agafar en préstec o préstec interbibliotecari. No obstant això, fins que arribi aquest moment, recordeu que moltes d’aquestes novel·les estan també incloses dins del catàleg eBiblio, a només un clic de distància!

Us animen a fer una ullada a la guia i, si no ho heu fet encara, a conèixer eBiblio. Hi trobareu centenars de llibres de gènere negre i policíac.

Collita 2019

Des de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú us desitgem una Feliç Diada de Sant Jordi.

Funny Girl