11-M

11M: La Novela GráficaPràcticament tres anys de llargues investigacions per part del poder judicial i de la policia, van donar com a resultat un aclariment dels fets i la detenció de diverses persones, jutjades entre els mesos de febrer i juliol de 2007 i revisada amb alguns canvis al juliol de 2008 per part del Tribunal Suprem.

S’agafa com a base, per un costat, els successos descrits a la sentència per revisar el seu desenvolupament en ordre cronològic, de forma pràcticament documental. A més s’introdueix a la història tres personatges ficticis: un periodista, el familiar d’una víctima i un policia; aquests condueixen i transformen la sentència judicial en una narració que conforma l’argument del còmic.

Al mateix temps, introdueixen un punt de vista més humà i directe, que intenta exposar i analitzar tot el que van viure les persones que van patir en primera persona l’atemptat.

Aquest còmic està durant tota la setmana exposat com a novetat. Ja podeu reservar-lo!.

“Muchos se han bajado de los trenes, pero millones más siguen cada día acompañándonos, y un cómic como éste es un abrazo solidario para el recuerdo…”

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello