El Petit Princep visita la Cardona

Dins la progamació d’estiu, la Biblioteca va acollir l’obra de teatre “El petit princep” a càrrec de la jove companyia de teatre vilanovina Peus grossos.

Estrenat el setembre del 2009, El petit príncep de la COMPANYIA PEUS GROSSOS és una poètica versió del conte filosòfic d’Antoine de Saint-Exupéry, amb una posada en escena amb moments molt més atrevits respecte produccions anteriors, que comença convertint el públic en les tecles d’una màquina d’escriure!

p1010729.JPG

L’escenografia es basa en uns taulons de fusta, una escala, un bagul antic i coves de vímet, combinats a cada escena per formar els planetes d’uns personatges d’allò més extravagants. Mitjançant tots aquest elements i els nostres titelles, us llegim d’una manera molt especial aquest clàssic universal. El que més ens agrada d’El petit príncep és que cada vegada que un el llegeix hi descobreix coses noves. Aquest espectacle, com el llibre, pot ser llegit (vist) per tothom, que cada membre de la família hi trobarà alguna cosa diferent.

p1010714.JPG

“S’ha de ser un aviador amb molta sort per tenir una averia enmig del desert i trobar-s’hi un nen que et demana que li dibuixis un be. O almenys s’ha de tenir tanta sort com en Ton, el pilot d’avions que, enmig del Sàhara, conegué el petit príncep: un enamorat de les postes de sol que havia emprès un llarg viatge per l’Univers tip i cuit de la seva veïna, la rosa presumida. Pareu atenció al seu relat, no fos cas que, un dia, perduts al desert, us trobéssiu un noiet ros caigut d’un estel…”

p1010719.JPG

Spro_3