Amb V de Vilanova – Vilanova sona!

Després de les vacances d’estiu torna a la Biblioteca el cicle d’exposicions Amb V de Vilanova. Aquest mes ens aturem en la música feta a Vilanova i la Geltrú.  

Fins al 15 de setembre podreu trobar al vestíbul de la Biblioteca tots els documents de músics locals que tenim junt amb una guia de lectura titulada Vilanova Sona!, on recollim tots els enregistraments musicals que formen part de la nostra col·lecció local per a que tingueu present el que s’ha fet i és fa, musicalment parlant, a la nostra ciutat.

 

Eduard ToldràVilanova sempre s’ha caracteritzat per ser molt activa en aquest sentit organitzant festivals, mostres i concerts de tots els estils, alguns d’ells de força prestigi, com el FIMPT o el Faraday.

Pere TàpiesPodeu trobar des dels enregistraments de les composicions d’Eduard Toldrà fins a les maquetes dels grups vilanovins més joves, passant pels cantautors com Pere Tàpies, grups de música tradicional com els Grallers de l’Acord o els grups vilanovins que tenen èxit fóra de la comarca com La Brigada, Blenda o Gentle Music Men.

A la xarxa social myspace podem trobar els treballs dels vilanovins més joves, sobretot grups de rock i pop, que fan servir aquesta eina per donar a conèixer la seva música a tothom que la vulgui escoltar.

GarrafJove

El portal GarrafJove també ha publicat una pàgina a myspace on podeu trobar enllaços a tots els espais de la nova fornada de grups vilanovins i d’altres poblacions de la comarca.

Spro_3