Guanyadors Concursos Microrelats JoveOliva i NegrOliva

Us presentem els guanyadors de la primera edició del Concursos de Microrelats JoveOliva i NegrOliva. La Biblioteca Joan Oliva agraeix al jurat dels concursos la seva dedicació i implicació en aquest projecte de creació literària.

El guanyador del primer premi del Concurs de Microrelats JoveOliva ha estat el microrelat Sense titol de Laia Barreto Guembe. En segon lloc ha quedat el microrelat Pizzawood! de Tomás González Carbó. I el tercer lloc ha estat per Estimat desconegut d’Alicia Vera Centeno.

Concurs JoveOliva

1r – Sense títol de Laia Barreto Guembe.
2r – Pizzawood! de Tomàs González Carbó.
3r – Estimat desconegut de Alicia Vera Centeno.

El guanyador del Concurs de Microrelats NegrOliva ha estat el microrelat Joc de nens de Laia Olivé Ràfols. El segon premi ha estat atorgat a Veïns de Juanjo Milà. I el tercer guanyador ha estat el microrelat Feliç no Sant Jordi de Mònica López.

Concurs NegrOliva

1r – Joc de nens de Laia Olivé Ràfols.
2n- Veïns de Juanjo Milà.
3r – Feliç no Sant Jordi de Mònica López.

Biblioteca Joan Oliva i MilàEn els propers dies es farà la publicació virtual dels relats guanyadors d’ambdós concursos en aquest mateix bloc.

La biblioteca Joan Oliva i Milà oferirà un acte de lliurament de premis als guanyadors al que tothom hi esteu convidats. Properament us informarem de la data i hora de l’acte.

Moltes felicitats als guanyadors i gràcies a tots els que heu participat en aquesta primera edició dels concursos de microrelats que ha organitzat la biblioteca.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello