Primer Concurs de Microrelats JoveOliva

La Biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de Roca Editorial, les llibreries Llorens Llibres i La Mulassa posa en marxa, a partir de demà diada de Sant Jordi, el Primer Concurs de Microrelats JoveOliva destinat a participants entre 15 i 18 anys.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la creació literària i la lectura entre el públic més jove i també en les persones adultes i així també difondre el centre d’interès de Gènere Negre de la biblioteca. Els participants hauran d’enviar el seu microrelat des del bloc Fora del prestatge de la biblioteca Joan Oliva i Milà, concretament a la categoria Gènere Negre corresponent al Concurs JoveOliva en l’apartat Deixa un comentari, indicant les dades de l’autor (mirar bases del concurs).

Primer Concurs de Microrelats JoveOliva

Els microrelats es podran presentar a partir d’avui i fins al 19 de maig d’enguany. Es podrà participar amb tants microrelats com es vulgui per optar a un dels tres premis de guanyador. El resultat es donarà a conèixer a partir del dia 4 de juny a través de la web de la biblioteca, el bloc Fora del Prestatge i el facebook de la Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

Hi haurà tres guanyadors en ell Concurs JoveOliva; el 1r premi consistirà en un lector de llibres electrònics E-reader Cervantes touch i un llibre digital a escollir del catàleg de Liberdrac. El segon i tercer premi consistirà en la publicació del relat al bloc i en un lot de llibres per tots tres guanyadors.

El jurat estarà format per Sílvia Romero Olea, escriptora i conductora del club de lectura de la biblioteca; Antoni Arrufat González, filòleg i professor d’institut; Rosana Lluch Millan, filòloga i gerent de la lliberia Llorens Llibres, Mercè Porta Casals, col·laboradora del Club de lectura de la biblioteca.

  • Bases de Primer Concurs de Microrelats JoveOliva
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Morello