Si esto es una mujer. Lorenzo Silva i Noemí Trujillo

Si esto es una mujer. Lorenzo Silva i Noemí Trujillo

La novetat d’aquesta setmana és una novel·la escrita a quatre mans per Lorenzo Silva i Noemí Trujillo el títol de la qual és ‘Si esto es una mujer’.

  • Qui és la/el policia que porta el cas?


Manuela Mauri és la inspectora que continuarà la tasca iniciada per la Brigada Provincial de la Policia de Madrid.

  • En què consistirà la seva feina?

L’operació duu el nom d’Operació abocador i ha d’esbrinar de qui són les restes humanes d’una dona que s’han trobat tres mesos abans.

“-Hace tres meses que se encontró la cabeza de una mujer de origen subsahariano en el vertedero de Valdemingómez.”

“-Una mujer negra, descuartizada y arrojada al contenedor de la basura. Recuperaron los trozos de su cuerpo de dos vertederos distintos. Ni siquiera se sabe quién es, nadie la ha reclamado ni se ha denunciado su desaparición, que nos conste. Creen que podía ser una prostituta sin papales, un cadáver que a nadie importa.”

  • La temàtica, quina és?

El tràfic de persones i la prostitució.

La història es desenvolupa en vint-i-cinc capítols curts cosa que dinamitza la narració. La majoria de capitols duen per títol un nom propi que coincideix amb el nom del personatge principal.

Logo Gènere Negre

Ja sabeu, teniu una altra inspectora, Manuela Mauri, decidida a resoldre un cas bastant complicat!

  • Dels autors, què us podem dir?

Lorenzo Silva. Teniu informació als enllaços que segueixen: https://bit.ly/2mXak17, https://bit.ly/2mOnKMy, https://bit.ly/2leVbaZ

Noemí Trujillo és poetessa. Ha escrit: La Magdalena, Lejos de Valparaíso, La muchacha de los ojos tristes (també editada en versió bilingüe anglesa The Girl with Sadness in her eyes) i Solo fue un post.
Amb el seu darrer llibre de poemes, Brooklyn Bridge, ha estat finalista de la XXXIII edició del premi internacional de poesia Ciudad de Melilla.

Lorenzo Silva i Noemí Trujillo són matrimoni i aquest llibre no és el primer que escriuen a quatre mans. Els altres títols són:

Suad i El palacio de Petko, novel·les juvenils.

Nada sucio, gènere negre.

A veure si distingiu l’emprempta de les quatre mans!

Llibres

El llibre a les biblioteques VNG.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Logo Generalitat de Catalunya

Goldfinch