Un invitado inesperado, Shari Lapena

Un invitado inesperado_Shari LapenaShari Lapena (Canadà, 1960) va saltar a la fama amb La pareja de al lado (2017), la seva primera novel·la de gènere negre. Fins llavors, aquesta advocada i professora d’anglès havia escrit algunes novel·les d’humor, però sense dubte, l’èxit de vendes li va arribar amb el canvi de gènere literari. Un any després, va publicar Un extraño en casa (2018) i, enguany, arriba a casa nostra Un invitado inesperado (2019), que aquesta setmana és novetat a la Joan Oliva.

Un invitado inesperado és una novel·la de misteri del tipus de “l’habitació tancada”, un clar homenatge (tot i que la trama no hi té res a veure) als Diez negritos de l’Agatha Christie.

logo blog genere negre_AMB LLETRESL’hotel Mitchell’s Inn és un idíl·lic allotjament de muntanya. El lloc ideal per desconnectar i relaxar-se. Allà s’hi dirigeixen un seguit de personatges, amb la intenció de passar un relaxant cap de setmana al bell mig del bosc. Entre els hostes, hi ha un matrimoni en crisi, una parella d’amigues, dos promesos a punt de casar-se, una escriptora, un criminòleg i dos joves amants. Tots ells, a priori, desconeguts entre si. Tot va segons el previst fins que una terrible tempesta deixa l’hotel sense electricitat, ni telèfon ni calefacció. A banda dels hostes, només el propietari de l’establiment, en James, i el seu fill, en Bradley, els acompanyen.

un invitado inesperado_rodonaPrimeres pàgines.

Ara, ningú no hi pot entrar ni sortir-ne i, de sobte, un cadàver. D’entrada, sembla un accident. La jove promesa ha aparegut morta als peus de l’escala. Però si analitzes l’escena, no hi ha dubte que hi ha un assassí entre tots els que han quedat aïllats dins de l’hotel. A mesura que avançi el cap de setmana, els dubtes i els secrets aniran escampant-se per l’hotel fins arribar a un final del tot inesperat.

la pareja de al lado un extraño en casa un invitado inesperado

Llibres

  • Un invitado inesperado
  • Un extraño en casa
  • La parella del costat
  • La pareja de al lado
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Funny Girl