La verdad más profunda, Michael Koryta

“No lo había visto nunca antes del día en que lo matamos.”

la verdad más profunda_Michael KorytaEl jove escriptor Michael Koryta (Bloomington, Indiana, 1982) és l’autor de La verdad más profunda, la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva. L’escriptor havia treballat com a periodista i detectiu abans de dedicar-se per complet a la literatura. Des d’aleshores, la seva tasca com a novel·lista ha estat lloada per noms il·lustres del gènere negre com ara Stephen King. A més a més, alguns dels seus llibres han estat guardonats amb premis com ara Los Angeles Times Book o el St.Martin’s Press per una primera novel·la.

La verdad más profunda ens trasllada a una petita localitat de Maine, Port Hope. Allà s’hi trasllada l’agent de l’FBI Rob Barret, un expert en interrogatoris i, per tant, en confessions, per trobar-se cara a cara amb la sospitosa d’un doble crim. logo blog genere negre_AMB LLETRESEs tracta de la jove Kimberly Crepeaux, consumidora habitual de drogues, que després d’una tarda d’alcohol i estupefaents acompanyada dels seus amics Mathias Burke i Cass, acaba confessant-li la seva participació en un doble assassinat.

Tot i no tenir els cossos, sembla que el cas queda resolt amb aquesta confessió. L’aparició dels cossos, però, i les proves que s’hi troben farà que l’agent Rob Barret posi en risc la seva reputació per descobrir què va passar realment aquella tarda.

La verdad más profunda és una barreja de thriller i suspens psicològic que alguns han qualificat de “guió cinematogràfic amb diàlegs brillants”.

la-verdad-mas-profunda_rodonaPrimeres pàgines.

Ja podeu reservar La verdad más profunda a la biblioteca Joan Oliva!

Llibres

  • Esta noche digo adiós
  • Aguas gélidas
  • La verdad más profunda
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Funny Girl