Ojos de muñeca, Ingrid Desjours

ojos de muñeca-ingrid desjoursIngrid Desjours (França, 1976) és psicòloga, especialitzada en psicocriminologia, i escriptora. L’any 2007, va decidir dedicar-se en exclusiva a l’escriptura i, dos anys després, veia la llum la seva primera novel·la: Echo (2009). D’aleshores ençà, Desjours ha anat aconseguint el recolzament de crítica i públic i ja és considerada la nova reina del thriller a França.

Ojos de muñeca, novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva, és de fet la seva tercera novel·la, publicada originalment el 2013, tot i que no ha estat fins ara que ha estat traduïda al castellà. logo blog genere negre_AMB LLETRESEl llibre és un thriller psicològic , ple de tensió i suspens, que molts han volgut comparar amb el clàssic grand guignol francès: uns espectacles de terror naturalista que van tenir lloc a París a finals del segle XIX i que podríem considerar antecesors de l’actual gènere gore.

Les protagonistes de Ojos de muñeca són dues ànimes torturades el camí de les quals acabarà confluint al llarg de la història. Per una banda, en Marc Percolès, un policia que ha acabat en una cadira de rodes després d’un greu accident en què va morir la seva dona. Després d’aquest fet traumàtic, ara torna a la feina. Per una altra banda, Bàrbara Bilessi, una joveneta tímida que acaba d’aconseguir el títol d’esteticista, col·leccionista de nines de porcellana i que viu amb la seva mare cega de qui es fa càrrec. Un dia de tornada cap a casa, la Bàrbara és salvatgement violada en un parc. Amb el pas dels dies i sense canvis aparents en el seu comportament, el cap de la noia fa un clic i res no serà com abans.

ojos de muñeca_ingrid desjours_rodonaPrimeres pàgines.

Llibres

  • Ojos de muñeca
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Funny Girl