Mañana te toca a ti, Stefan Ahnhem

Mañana te toca a tí_ Stefan AhnhemLa biblioteca Joan Oliva té com a novetat de negre d’aquesta setmana el debut literari del suec Stefan Ahnheim: Mañana te toca a ti. Va ser escrita, però, ara fa quatre anys tot i que fins al març de 2018 no ha vist la llum traduïda al castellà, de la mà de Roca Editorial. Així doncs, al llarg d’aquests quatre anys, la sèrie protagonitzada pel detectiu Fabian Risk ja suma dos títols més, que molt probablement no trigaran a arribar a casa nostra.

Stefan Ahnheim va néixer el 1966 a Estocolm i fa més de dues dècades que treballa com a guionista de cinema i televisió. Un dels seus treballs més coneguts és la participació en el guions de la sèrie de televisió Wallander, adaptació sueca per a la petita pantalla del famós personatge de Henning Mankell.

La sèrie Fabian Risk està formada, fins ara, per tres llibres:

 • Victim whithout a face (Mañana te toca a ti)
 • The ninth grave
 • Eighteen below
 • A Mañana te toca a ti, logo blog genere negre_AMB LLETRESel detectiu Fabian Risk acaba de traslladar-se des d’Estocolm a la seva ciutat natal, Helsingborg. Allà, hi arriba amb la seva dona i els seus dos fills. La intenció és prendre’s uns dies de vacances abans d’incorporar-se al seu lloc de treball en el departament d’homicidis de la ciutat, però els plans canvien radicalment quan, tot just arribar-hi, la seva nova cap Astrid Tuvesson demana que l’acompanyi a l’escena d’un crim. Ha aparegut el cos sense vida d’un home, mutilat i amb unes marques que evoquen pecats passats de la víctima. Una única pista, la foto d’una antiga classe de l’any 82. Poc després, una altre cadàver. Una altra escena del crim, pero la mateixa fotografia amb vint homes i dones antics companys d’escola. D’entre els vint alumnes, les cares de les dues víctimes han estat marcades. L’arribada de Risk no pot ser més moguda, sobretot perquè ell és un dels alumnes d’aquella classe del 82.

  Portada Mañana te toca a ti_rodonaPrimeres pàgines.

  A continuació, hi podeu veure una entrevista amb l’autor de Mañana te toca a ti, Stefan Ahnhem:

  Llibres

 • Mañana te toca a ti
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Logo Generalitat

  Funny Girl