Ragdoll (Ninot de drap), Daniel Cole

Raddoll_Daniel Cole.pdfDaniel Cole és un escriptor novell que ha aconseguit destacar, entre tota l’oferta editorial, amb la seva primera novel·la: Ragdoll (Ninot de drap). Originalment, Cole va escriure la història com a guió, però, finalment, ha vist la llum en forma de llibre. Ara, després de les bones crítiques recollides, els drets de Ragdoll han estat venuts a trenta-quatre països i també se’n farà una sèrie televisiva.

Radgoll és el nom amb què la premsa sensacionalista ha batejat un macabre descobriment en un pis de Londres. Penjades d’uns fils agafats al sostre, les restes de sis cadàvers diferents han estat cosides, quasi de manera “artesanal”, per formar un únic cos. logo blog genere negre_AMB LLETRESDe les restes dels sis morts, només han pogut identificar a qui correspon el cap i, a banda d’haver estat cosides, un dels dits assenyala cap a la finestra, just cap a l’apartament del detectiu William Fawkes.

Quasi de manera simultània a l’aparició d’aquests terribles crims, l’assassí fa arribar una carta als mitjans de comunicació avisant de les properes sis víctimes (entre les quals hi ha el detectiu Fawkes) i de la data prevista per a la seva mort. Començarà així, una carrera contra rellotge per descobrir a qui corresponen les restes de les altres cinc víctimes i per evitar la mort de les següents.

ninot de drap_rodonaPrimeres pàgines.

Llibres

Ragdoll (Ninot de neu)

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Logo Generalitat

Funny Girl