Lee Child

Lee ChildUn disparo es pura adrenalina desde el principio hasta el explosivo e inolvidable final.Miami Herald.

Entre totes la sèrie de llibres escrits per Lee Child amb el personatge protagonista Jack Reacher destaca un per damunt de la resta i porta un títol molt significatiu: Un disparo.

Jack Reacher, defensor solitari de tot allò que creu just, viu al marge del sistema, sense telèfon, sense adreça fixa, sense compromisos de cap tipus. En aquesta nova història haurà de descobrir amb la seva astúcia i els seus peculiars mètodes qui és en aquesta ocasió l’assassí.

Movent-se entre les ombres, recopilant totes les pistes que troba Reacher s’acostarà cada cop més a la veritat…

Lee Child

Aquest escriptor de novel·la negra va néixer al Regne Unit. Després que l’acomiadessin del seu treball en televisió es va traslladar amb la seva família de Cumbria a Estats Units i allà va començar la seva carrera com a escriptor.

Totes les seves històries tenen com a protagonista al peculiar Jack Reacher i tenen un gran èxit als Estats Units.

Jack Reacher

El personatge inventat per Lee Child és un ex Policia Militar Major del Exercit dels Estats Units. És d’actitud estoica i ell no parla molt, és de cap fred i en estranyes ocasions se li pot veure enfadat.

Reacher té la curiosa habilitat de conèixer sempre quina hora és en qualsevol moment del dia sense cap tipus de rellotge. Està enganxat al café i té una fascinació extrema per les matemàtiques.

Llibres

  • El camino difícil
  • Un disparo
  • El enemigo
  • El inductor
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Morello