Esperando al diluvio. Dolores Redondo

Esperando al diluvio. Dolores Redondo

Aquest mes de desembre us proposem la darrera novel·la de Dolores Redondo, Esperando al diluvio. Un altre thriller que de segur us farà vibrar.

És gentilesa de Llibreria Llorens.

Aquella pequeña caseta había llamado la atención de John Biblia la primera vez que remontó la ría en la motora de la empresa desde el puerto de Santurce hasta la Campa de los Ingleses. Indagando había averiguado que su gestión perteneció a los antiguos boteros de Uribitarte. En el pasado habían utilizado la caseta para guardar objetos personales y útiles de su trabajo en las motoras que los bilbaínos llamaban “gasolinos”, ahora estaban relegadas al olvido y la ruina.

Fragment, pàg. 336, cap. John Biblia
Coberta Esperando al diluvio
Coberta Esperando al diluvio

La història d’aquesta novel·la es basa en fets reals i reflecteix l’època dels fets a Bilbao. Una època amb un moviment polític i també social molt trasbalsat. I pel que fa a la meteorologia, la mateixa Dolores Redondo respon a una pregunta de l’entrevista al Diario de Cádiz, que la tempesta exterior sumada a la tempesta interior dels personatges dona un escenari perfecte.

I de què va la narració?

Durant els anys 1968 i 1969, un home va matar tres dones a Glasgow. El van anomenar John Biblia. Mai no el van identificar i el cas encara és obert. L’acció, però, se situa una dècada més tard, a principis dels anys vuitanta. En Noah Scott Sherrington és un investigador malalt que va evolucionant durant el transcurs de la novel·la i que aconsegueix arribar fins a John Biblia, però el problema amb el seu cor li impedeix detenir-lo. Malgrat la fragilitat de la seva salut i desobeint els consells dels metges continua amb la persecusió de l’assassí en sèrie. I seguint un intuïció del seu cor arribarà fins a Bilbao. És l’any 1983. Només uns dies abans que un diluvi arrasi la ciutat.

BookTrailer PlanetadeLibros

L’autora

Dolores Redondo és una escriptora de Sant Sebastià en llengua castellana. Amb la seva Trilogia del Baztan es va donar a conèixer i de la qual s’han fet tres pel·lícules. Cal dir també que les seves novel·les s’han publicat en diferents idiomes.

Podeu trobar les seves obres a:

Al nostre blog trobareu també altres articles:

Dolores Redondo amb Esperando al diluvio és l’autora que ocupa la prestatgeria de la novetat d’aquest mes. Desitgem que us agradi!

Goldfinch