Ho veig negre!

Ho veig negre!

Us agrada el gènere negre i policíac? I, a més a més, voleu prendre part en un concurs de lectura d’aquest gènere? Si les vostres respostes són afirmatives, ha arribat el vostre moment!

La biblioteca Joan Oliva i Milà ha convocat el primer concurs de lectura de gènere negre Ho veig negre!

El funcionament és d’allò més senzill. L’objectiu és llegir el màxim de títols possible d’una selecció de quinze llibres i, també, respondre de manera correcta la pregunta relacionada amb cada llibre en el mínim temps.

Com que us facilitarem desordenats els títols de les novel·les i les seves preguntes, haureu d’esbrinar la correspondència llibre-pregunta. Tot i això, un cop llegida la novel·la identificareu fàcilment quina pregunta heu de contestar.

Teniu temps fins al proper dissabte 5 de març de 2022 per fer-nos arribar les vostres respostes. Animeu-vos a participar!

Com hi podeu participar?

Participar a Ho veig negre! és molt senzill. Només cal que us incriviu prèviament mitjançant aquest formulari o trucant a la biblioteca Joan Oliva i Milà (93.893.20.39). Un cop inscrits, haureu de fer arribar les respostes a biblioteca Joan Oliva o al correu b.vilanovag.jo@diba.cat (a les bases, hi trobareu la butlleta, així com còpies en paper a la mateixa biblioteca).

Qui guanyarà el concurs?

Guanyarà Ho veig negre! el concursant que lliuri més ràpidament les respostes i amb més respostes correctes.

No només hi haurà un guanyador, sinó també un segon i tercer classificat. Així que no teniu excusa. Si us agrada la novel·la policíaca us ho passareu molt bé alhora que podreu optar a diferents premis.

Bases del concurs Ho veig negre!

Si voleu consultar les bases al complet, ho podeu fer fent clic aquí.

Disponibilitat dels quinze llibres en el catàleg:

Així doncs, no us ho rumieu més. Esperem les vostres butlletes!

En qualsevol cas, no deixeu de consultar el nostre blog Llibres i més ja que els aficionats al gènere negre hi podeu trobar informació sobre les darreres novetats literàries i també sobre totes les activitats relaciones amb el gènere.

Funny Girl