Blanc letal. Robert Galbraith

Blanc letal. Robert Galbraith

Blanc letal, la quarta entrega de la sèrie protagonitzada pel veterà de guerra i, ara, detectiu privat Cormoran Strike és novetat aquesta setmana a la biblioteca Joan Oliva i Milà.

La sèrie de llibres es va iniciar l’any 2013 amb El cant del cucut, al qual van seguir El cuc de seda (2014) i L’ofici del mal (2015). Enguany, ha arribat a casa nostra, Blanc letal, el fins ara darrer títol de la sèrie d’èxit sobre la qual el seu autor, Robert Galbraith, ha dit que vol escriure 10 llibres.

Blanc letal comença en el mateix punt amb què va finalitzar L’ofici del mal, el casament de Robin Ellacott -la sòcia del detectiu Cormoran Strike – amb el seu nòvio de tota la vida, en Matthew.

La trama

Logo Gènere Negre

La trama detectivesca tindrà el seu punt de partida quan, un bon dia, un jove anomenat Billy demani ajut a Cormoran Strike perquè investigui un assassinat de què asegura que va ser testimoni durant la infantesa. Entre els seus records de petit, n’hi ha un de tèrbol, sobre la mort violenta d’una nena.

Tot i els evidents problemes mentals que sembla patir en Billy, alguna cosa sembla inspirar confiança en el detectiu, que accepta el cas.

Malauradament, no aconsegueix que el noi li proporcioni gaire més informació, ja que quan hi insisteix, en Billy fuig a correcuita.

Aquí començarà la investigació d’en Cormoran Strike i la Robin Ellacott, a la vegada que la seva relació personal serà cada vegada més i més tensa.

Per acabar cal dir que per a aquells que encara no ho sàpiguen, Robert Galbraith és el pseudònim de J. K. Rowling, l’arxiconeguda creadora de la sèrie Harry Potter. A més de la famosa col·lecció de llibres per a públic infantil i juvenil, Rowling és autora de llibres per a adults. Així Una vacante imprevista i la sèrie Cormoran Strike.

De la sèrie de llibres de Cormoran Strike se n’ha fet una sèrie per a televisió de la mà de BBC One.

SÈRIE CORMORAN STRIKE

LLIBRES

Amb Blanc letal de Robert Galbraith, t’ho passaràs molt bé!

Logo Generalitat de Catalunya

Goldfinch