Cinema per a tots els gustos!

Cinema per a tots els gustos!

Novetats de Cinema a les biblioteques

Les biblioteques de Vilanova i la Geltrú fan créixer, setmana darrere setmana, el fons de cinema. Us fem cinc cèntims de les novetats que hi hem incorporat darrerement. N’hi ha per a tots els gustos, així que ben segur en trobareu alguna que us agradi!

Boi

Pòster de la pel·lícula Boi

El debut en la direcció de Jorge M. Fontana va arribar el passat 2019 amb Boi. La cinta, nominada al Premi Especial dels Premis Feroz de l’any passat, és una mena de road-movie existencial protagonitzada pel jove Boi (interpretat per Bernat Quintana).

El jove, aspirant a escriptor i futur pare, accepta una feina com a conductor. Les quaranta-vuit hores posteriors tenen els carrers de Barcelona com a escenari d’una mena de persecució frenètica.

Completen el repartiment del film, Miranda Gas, Adrián Pang, Andrew Lua, Macarena Gómez i José Sacristán.

Disponibilitat en els catàlegs:

Quien a hierro mata

En segon lloc, us presentem com a novetat a les biblioteques, Quien a hierro mata.

Pòster de la pel·lícula Quien a hierro mata

El realitzador Paco Plaza va deixar de banda, com a mínim de moment, el gènere de terror, que tantes alegries li ha donat, i el passat 2019 va estrenar el thriller Quien a hierro mata. De Plaza són cintes ja clàssiques del gènere de terror com ara la trilogia REC (els dos primers títols, de la mà de Jaume Balagueró i el tercer, en solitari) o Verónica.

A Quien a hierro mata, Luis Tosar interpreta Mario, un infermer a qui tothom aprecia a la residència per a gent gran en què treballa. La seva vida transcorre tranquil·la fins que ingressa a la residència un narco local, ara ja gran i amb una malaltia degenerativa. L’aparició d’aquest pacient i un deute contret pels seus fills, ara al capdavant del “negoci familiar”, serà l’origen de tota la trama i la causa que Mario s’hi vegi involucrat.

No només podem destacar la magnífica interpretació de Luis Tosar (excel·lent, a d’altres films com ara Los lunes al sol, Celda 211 o Te doy mis ojos), sinó també la feina feta per Xan Cejudo i Enric Auquer (Millor Actor Revelació en els Goya 2019).

Disponibilitat en els catàlegs:

Casi imposible

Pel·lícula Casi imposible

A continuació, us presentem una comèdia romàntica interpretada per Seth Rogen i Charlize Theron. Si bé ell és un actor habitual del gènere de comèdia, la presència de Theron en aquestes cintes sobtarà a més d’un. No obstant això, la parella funciona a la perfecció a Casi imposible, una cinta que tracta els conflictes entre classes socials amb bones dosis d’humor.

Ella és la secretària d’estat nord-americana amb aspiracions presidencials. Ell, un periodista a l’atur antic amic d’adolescència. Un simpàtic perdedor que serà contractat per la candidata presidencial a fi de confeccionar els seus discursos.

Disponibilitat en els catàlegs:

Vengadores: endgame

Vengadores: endgame

Finalitzem aquest repàs per les darreres novetats de cinema a les biblioteques amb Vengadores: endgame. Els germans Russo (Anthony i Joe) són els realizadores de la quarta i darrera cinta de la saga Vengadores.

La cinta està farcida de noms més que coneguts entre els fans de l’Univers Marvel: Robert Downey Jr (Iron Man), Chris Evans (Capità Amèrica), Mark Ruffalo (Hulk), Chris Hemworth (Thor), Scarlett Johansson (Vídua negra) i Jeremy Renner (Ull de Falcó), entre d’altres.

Vengadores: endgame va superar Avatar com a pel·lícula més taquillera de la història.

Disponibilitat en els catàlegs:

Recordeu que cada setmana rebem nous títols que fan créixer el fons de cinema de les biblioteques. A més a més, en el nostre bloc hi publiquem habitualment informació sobre les novetats de cinema que hi podeu reservar. Així que només cal que feu clic a la categoria de Cinema!

Funny Girl