Ja tenim un any!

1 any de bloc
Aquest dimarts 26 de gener es compleix un any que vam fer la primera entrada d’un quadern de bitàcora bibliotecari que va néixer amb la intenció de proporcionar informació cultural, entretenir i principalment fer arribar a tothom els serveis, activitats, novetats i tot el que envolta al dia a dia de la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Vam començar molt tímidament ja que érem neòfits en aquesta aventura de la blogosfera, però no volíem deixar passar l’oportunitat de que llibres, contes, còmics, música i pel·lícules sortissin del prestatge i es donessin a conèixer a través d’aquesta finestra de la Biblioteca oberta a tothom.

Volem agraïr-vos a tots la vostra fidelització a aquest bloc que demostreu amb les vostres visites i els molts comentaris enriquidors que ens heu regalat a les 148 entrades que s’han publicat, en les categories i sub-categories que hem anat creant:

Categories

Especialment una gratitut enorme als diferents col·laboradors que ens han fet gaudir amb els seus continguts i les seves aportacions sempre encertades per als diferents clubs i tallers que han realitzat a la biblioteca: Mercè Rey amb el seu Taller d’Escriptura Creativa, Sílvia Romero en el Club La Crisàlide, Sílvia Sunyer en el Club de Filosofia, i la nostra companya Esther Bruna en el Club de Francès. I no volem deixar de fer un agraïment molt especial a Xavi Gil per acompanyar-nos amb els seus comentaris durant tot aquest any.

Però l’aniversari de Fora del prestatge també el volem celebrar fent una avaluació amb vosaltres.

Aquesta aventura que vam iniciar no seria possible sense els vostres comentaris, i per això volem fer un balanç conjunt d’aquest primer any de bloc analitzant-ne els continguts apareguts:

Els trobeu encertats?

Us agraden?

Quina informació trobeu que hi manca?

Quin tema que sigui del vostre interès no ha aparegut?

Quina és la vostra opinió sobre aquest any?’

Digues la teva és una categoria del bloc creada justament per això, perquè pugueu opinar de manera lliure i oberta.

Us demanem la vostra valoració i opinió sobre les diferents categories amb la intenció de millorar el bloc i fer-lo més proper a tothom.

Quina altra categoria us agradaria trobar al bloc?

I encara tenim una qüestió molt important a fer-vos:

Quin tipus d’informació agefiríeu?

Sobre la ciutat, cultural, esdeveniments d’actualitat, novetats de la biblioteca…

Esperem seguir tenint la vostra complicitat i seguir millorant entre tots el nostre bloc. Ens trobem a Fora del prestatge

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

sofeita