10 pel·lícules infantils a EBiblio

10 pel·lícules infantils a EBiblio

A la plataforma eBiblioCat podeu trobar més de 2000 títols de pel·lícules entre les quals podeu trobar una bona selecció de pel·lícules infantils. 

Podeu visualitzar fins a 8 documents al mes i, un cop sol·licitada la visualització, l’usuari disposa de 72 hores per fer-ho, tants cops com es desitgi. Els audiovisuals seleccionats es poden consultar des del “meu compte”.

Avui us volem recomanar algunes pel·lícules que ens han agradat molt.

Solan i Eri. Missió a la Lluna de Rasmus A. Sivertsen

50 anys després de la mítica arribada de l’home a la Lluna, el Solan i l’Eri s’embarquen en una aventura espacial, per fer-hi el segon pas. Amb l’ajuda del seu amic inventor i d’enginyoses eines, aconseguiran construir la seva nau i arribar a l’espai.

El nen i el món d’Âle Abreu

Aquest és un viatge líric i oníric que il·lustra els dilemes del món actual sota la mirada innocent d’un nen. Una excepcional joia de l’animació actual. La pel·lícula no té diàlegs, i les poques frases que els personatges diuen són parlades en un idioma inventat que és portuguès a l’inrevés. 

El petit príncep de Mark Osborne

L’amistat entre una Nena a la qual la seva exigent mare està preparant per viure al món dels adults, i el seu veí, un ancià Aviador, bondadós i excèntric que revela a la seva nova amiga un món extraordinari on tot és possible. Un món que ell va conèixer fa molt temps gràcies al Petit Príncep.

Zog, drac i heroïnes de diversos autors

El Zog és un drac que va a escola per aprendre a volar, a treure foc per la boca i a raptar princeses. No se’n surt massa bé, però va superant els obstacles gràcies a l’amistat d’una princesa que l’ajuda i li fa entendre que no han de ser el que el món espera d’ells. Una història acompanyada de quatre curts protagonitzats per nenes valentes i imaginatives.

Phantom Boy de Jean-Loup Felicioli

Amb onze anys, el Leo es debat entre la vida i la mort, lluitant contra el càncer en un hospital de Nova York, mentre els seus pares segueixen el seu tractament amb angoixa. El que no poden saber és que el nen té un estrany poder: pot abandonar el seu cos mentre dorm i viatjar, volar i travessar les parets com un fantasma. Això serà molt útil quan un súper-dolent dement i els seus sequaços posin en perill la ciutat, i el Leo (o el seu fantasma) s’aliï amb un policia en cadira de rodes i una atrevida periodista per evitar que compleixin la seva amenaça.

Al sostre del món de Rémi Chayé

Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaneu, el Davai, que no ha tornat de la seva última expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per recuperar el famós vaixell.

La cançó del mar de Tomm Moore

Ben i Saoirse són dos germans que viuen en un far d’una petita illa juntament amb el seu pare que, per a protegir-los dels perills de la mar, els envia amb la seva àvia a la ciutat. Allí Ben descobreix que la seva germana petita és una Selkie, una fada de la mar, una nena foca que amb la seva cançó pot alliberar als éssers màgics del sortilegi que els va fer la Bruixa dels mussols. En un viatge fantàstic, Ben i Saoirse s’enfrontaran a pors i perills, i lluitaran contra la Bruixa per a ajudar els Éssers Màgics a recuperar el seu poder.

El Grúfal de Jakob Schuh, Max Lang

Un ratolí passeja alegrement pel bosc. Té molta gana, així que decideix anar a buscar avellanes per donar-se un bon festí. Pel camí es troba amb una guineu, un mussol i una serp tan famolencs com ell. Els tres el volen convidar a dinar a casa seva, però el ratolí, que no es fia per a res de les seves intencions, molt amablement declina les invitacions perquè ha quedat amb … el Grúfal! Però, què és un grúfal?

El regal de la Molly Monstre de Matthias Bruhn

En aquesta història, la Molly és la filla única d’en Popo i l’Etna Monstre, la reina de la casa. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Tanmateix, al país dels Monstres, les mares fan l’ou i els pares el mantenen calent camí de l’illa de l’Ou, on tots els monstres surten de la closca. La Molly, il·lusionada per conèixer al nou membre de la família, li ha teixit un gorret de llana al seu futur germanet. Però els pares, amb les presses pel part, se l’han deixat i ella decideix seguir-los amb el seu regal.

El nen i la bèstia de Mamoru Hosoda

El Kyuta és un nen solitari que viu a Tòquio i el Kumatetsu és una criatura sobrenatural aïllada en un món imaginari. Un dia el nen travessa la frontera al món imaginari i fa amistat amb el Kumatetsu, que es converteix en el seu amic i guia espiritual. Aquesta trobada els portarà a multitud d’aventures.

Súper 8