Donació de la Volta a Catalunya al @racociclista

raco_ciclista

logoCoincidint amb la celebració Rubén perisde la 96a edició de la Volta a Catalunya, que va començar ahir dilluns 21 de març i que arribarà a Vilanova i la Geltrú el dissabte 26, el @racociclista de la biblioteca Armand Cardona Torrandell té el plaer de presentar als seus usuaris tot un seguit de documents donats per la pròpia Volta a Catalunya, encapçalada per Rubén Peris, al qual des d’aquí volem agrair la col·laboració que realitza amb aquest fons especialitzat en ciclisme que disposem a la nostra vila.

Entre els diferents documents que es poden trobar, més enllà de  LLIBRES2llibres de ruta, programes oficials i anuaris fotogràfics de grans proves com el Tour de França, la Vuelta a España, la Vuelta a Burgos o el Campionat d’Espanya, trobem joies com les que us referim a continuació:dibuix1

–    Pedalejant per les comarques
–    KAS 1958-1977: crònica de una época
–    Miquel Poblet: aquesta fou la seva vida
–    Ciclismo, de Javier Dalmases

 

miquel_pobletEl Racó ciclista és un espai que existeix a la biblioteca Armand Cardona des de l’any 2013. En aquest racó els aficionats al ciclisme trobaran tot tipus de documents relacionats amb la pràctica de l’esport de dues rodes: història del ciclisme, entrenament, alimentació i planificació, cicloturisme, bicicleta de muntanya, rutes en btt, revistes, etc.

 
Tots aquests documents estan recollits a la Guia de Ciclisme de les Biblioteques VNG.

Spro_3