Presentem el darrer número de la col·lecció Els Cacaus d’en Sam: ‘La Rosca va en coet’

La Rosca va en coetAvui dissabte 14 de juny a les 12h la biblioteca Armand Cardona ofereix l’hora del conte La Rosca va en coet a càrrec de Carme Jariod. Es tracta del 4t número, de 6 en total, de la col·lecció Els Cacaus d’en Sam que a veure la llum el 2013 i ha estat rebuda amb un gran èxit per part del públic gràcies a la seva originalitat.

Aquesta col·lecció, editada per Mediterrània, és fruit del treball d’Esperança Sierra i Xavi Teixidor, responsables dels guions de les històries, i de Lalala Toys, responsables de les animacions amb amigurumis. El projecte va néixer el 2012 fruit de la col·laboració de totes les parts implicades, si bé no va ser fins el 2013 que es va publicar el primer número de la col·lecció: Quin cacau de Nadal!

Els Cacaus d’en Sam narra les aventures d’un noi peculiar, en Sam, que porta ulleres i fuig al seu món interior per tal de ser feliç amb els seus amics. Les diferents històries estan ambientades durant festes popular: Nadal, carnaval, la diada de Sant Jordi o Sant Joan, com és el cas del que presentarem aquest dissabte. A més apareixen persones reals i conegudes com Manel Piñero (el popular Homo APM), la política Montserrat Tura, l’actor Roger Coma, o el grup Mishima que apareix que en aquesta darrera aventura del Sam.

En La Rosca va en coet els Cacaus celebren que ja som a l’estiu amb una revetlla al terrat. Encara que sigui una gossa, a la Rosca li encanten els petards, i en Borra se n’aprofita i li lliga un coet al collar. De sobte, la Rosca surt volant i els Cacaus han d’organitzar… l’operació rescat!

Els protagonistes d’aquesta sèrie són en Sam, un nen amb ulleres d’allò més peculiar, la Melissa, una nina trol que sembla una porca, el Geld , un porc guardiola, l’Anna, una anegueta com les de goma per al bany, el Jeps, un camell, la Rosca, una gosseta, el Borra, una bola de pèls, el Drap, com un didal de tela de color groc, i el Tex, el clàssic mitjó desaparellat.

Altres títols de la col·lecció disponibles a les Biblioteques de VNG:

1. Quin cacau de Nadal! (2013)
2. De què vas, Sam? (2014)
3. Els amors de la Melissa (2014)

Els Cacaus d'en Sam

La col·lecció es completarà amb els volums 5 i 6 que portaran per títol Marrameu, go home! i Petons de Nadal respectivament.

Spro_3