Un estiu de cine!

capcelera

Per ajudar-vos a passar millor aquestes caloroses nits d’estiu, a la Biblioteca Armand Cardona us hem preparat un racó amb les darreres novetats cinematogràfiques que han arribat al nostre Espai de Cinema.

Podreu trobar pel·lícules per a tots els gustos! Comèdies surrealistes com el darrer film del realitzador nord-americà Wes Anderson, Moonrise Kingdom, o el de l’actriu i directora francesa Julie Delpy, El Skylab i també melodrames com El lado bueno de las cosas, protagonitzada per la guanyadora de l’Òscar a millor actriu, Jennifer Lawrence o La delicadeza, basada en el llibre del mateix títol de David Foekinos i protagonitzada per Audrey Tatou.

portades3

Per aquells amants de les emocions fortes trobareu pel·lícules de terror com Mamá, produïda per Guillermo del Toro, Mientras duermes del prolífic Jaume Balagueró o Dictado, dirigida per Antonio Chavarrías i un molt bon exemple del cinema de terror que es fa a Espanya.

Si us agraden les intrigues amb rerefons històric no us podeu pedre La noche más oscura, la narració de les darreres hores de Bin Landen, El topo, una pel·lícula d’espies durant la guerra freda o Margin Call, que ens explica les desventures de vuit treballadors d’un poderós banc d’inversions poc abans del començament de la crisi financera que encara ens afecta.

portades1

Per als més joves tenim pel·lícules d’aventures com la darrera part de la saga de Harry Potter o la primer pel·lícula basada en les novel·les de Suzanne Collins, Los juegos del hambre.

No podem deixar de banda els drames com Sueño y silencio, darrera pel·lícula del director barceloní Jaime Rosales o De tu ventana a la mia, dirigida per Paula Ortiz.

portades5

I també trobareu westerns com la darrera pel·lícula de Quentin Tarantino, Django desencadenado; documentals com Page one, un año en la vida de The New York Times o biografies com J.Edgar, dirigida pe Clint Eastwood i que ens parla de la figura del més famós director de l’FBI.

Perquè no us perdeu cap d’aquestes pel·lícules hem preparat una petita guia.

 

 

Us podeu descarregar la fitxa amb tot el llistat de films aquí: Novetats cinema estiu 2013

Súper 8