La Biblioteca acull la presentació del nou Ginjoler

Avui dissabte, tal i com us hem comentat al llarg d’aquesta setmana, la Biblioteca Armand Cardona ha acollit, amb un gran èxit de públic, la presentació del 7è número de la col·lecció Ginjoler: Quin embolic còsmic!    

Com el seu propi nom indica aquest conte explica l’embolic que un dia es troba l’astrònom i investigador Estelèrius en veure que tots els planetes, estels i membres de la galàxia es troben fora de lloc. A partir d’aquest moment el seu objectiu serà esbrinar què passa. 

L’hora del conte a anat a càrrec de la Susana Peix i el Víctor Capdet i, posteriorment, hem pogut veure el DVD que acompanya el llibre amb les imatges de la història i l’autora, Montse Balada, ha signat exemplars de la seva obra. Tota aquesta activitat s’ha acompanyat de l’exposició, a la sala d’actes de la Biblioteca, de les imatges que il·lustren el conte. 

Tot això ho podeu veure en el següent reportatge:

Esperem que hagueu gaudit de l’activitat i us agraïm a tots la vostra assistència!!

Spro_3