“Quin embolic còsmic!” Presentació del nou Ginjoler a la Biblioteca

Quin embolic còsmic!Aquest dissabte, 7 de novembre, a les 12h la Biblioteca Armand Cardona acollirà la presentació del nou conte de la col·lecció Ginjoler: Quin embolic còsmic!  

En aquesta ocasió el protagonista serà l’Estelèrius, un particular astrònom que serà el conductor d’aquesta gran aventura còsmica. L’activitat anirà a càrrec de Susana Peix i Víctor Capdet i comptarem amb la presència dels autors de l’obra: Montse Balada i Joan M. Celorio. 

El projecte Ginjoler, a càrrec de l’editorial El Cep i la Nansa, presenta una col·lecció de contes infantils per a totes les persones que gaudeixen amb la lectura i, en especial, tots aquells nens i nenes que, per diferents motius, fins ara no han pogut accedir a materials adaptats a les seves necessitats.

El text original de cada conte va acompanyat d’una adaptació al català signat, un sistema de comunicació que utilitza el vocabulari de la llengua de signes catalana (LSC) amb l’estructura de la llengua oral. A més a més la col·lecció inclou un DVD amb la representació del conte seguint l’estructura pura de la llengua de signes catalana (LSC). 

Per anar fent boca us deixem amb el making of del conte:

 


Us esperem a tots aquest proper dissabte!!

Spro_3