Cerrado en invierno, Jørn Lier Horst

Cerrado en invierno, Jørn Lier Horst

cerrado en invierno jorn lier horst 300x300 - Cerrado en invierno, Jørn Lier HorstCerrado en invierno, de l’escriptor norueg súpervendes Jørn Lier Horst, és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la biblioteca Joan Oliva i Milà. La novel·la està protagonitzada per l’inspector William Wisting, personatge que ja ha protagonitat tretze títols. De la sèrie, l’autor n’ha venut un milió i mig d’exemplars a Noruega i ha estat traduïda a 30 idiomes. Tot i que, a casa nostra, Cerrado en invierno ha estat considerat el primer volum de la col·lecció, el cert és que es tracta del setè títol. Properament, seran també traduïts al castellà Perros de caza, El hombre de las cavernas y Prueba de fuego, següents volums de la sèrie.

Logo Gènere Negre

A Cerrado en invierno, la trama ens situa en una zona costera     de Noeruega. Allà, quan la temporada és a punt d’arribar a la    fi,    apareix un cos sense vida dins d’una cabana. L’home ha    mort       com a conseqüència d’una pallissa. Amb el transcurs dels dies,     aniran apareixent més cadàvers que, d’entrada, semblen     apuntar a qüestions de narcotràfic. Tot i això, a mesura que l’inspector Wisting vagi tirant del fil, la investigació s’endinsarà en el crim organitzat europeu.

Cerrado en invierno portada rodona 300x297 - Cerrado en invierno, Jørn Lier Horst

                                                       Primeres pàgines.

Jørn Lier Horst (1970) és un escriptor norueg que fins a 2013 traballava com a inspector en cap de la policia del districte de Vestfold. Actualment, es dedica en exclusiva a l’escriptura i ha estat guardonat amb nombrosos premis, com ara el Glass Key a la millor novel·la policíaca nòrdica (Perros de caza). A banda de llibres per a adults, Jørn Lier Horst també escriu per a públic infantil. La sèrie Agència de detectius Núm. 2 n’és un exemple.

Llibres

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Logo Generalitat 2 300x46 - Cerrado en invierno, Jørn Lier Horst

Funny Girl