Collita 2018. La guia de gènere negre i policíac!

Collita 2018. La guia de gènere negre i policíac!

 

Collita 2018. La guia de gènere negre!

 
 
Per tal de celebrar que el dia 23 de juliol de 1888 naixia Raymond Chandler, famós novel·lista nord-americà de novel·la negra i creador del popular detectiu privat Philip Marlowe, les quatre biblioteques de la xarxa: La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat, Montbau de Barcelona, Districte 6 de Terrasa i la Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú que tenen un fons especial dedicat al gènere negre i policíac han confeccionat una guia de tots els llibres d’aquest gènere que han adquirit durant l’any 2018 i te la posen al teu abast.
 
 

Collita 2018

 
 
A la sala d’adults de la biblioteca trobaràs novel·les, biografies i llibres temàtics. A la sala de fonoteca, material divers com pel·lícules, còmics, informació sobre actors, directors i altres incògnites que s’hauran d’anar descobrint.
 
logo blog genere negre_AMB LLETRESDes de l’any 2012 que pots trobar aquesta guia de novel·la negra i policíaca.

 • Collita 2012
 • Collita 2013
 • Collita 2014
 • Collita 2015
 • Collita 2016
 • Collita 2017
 •  
   
  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Goldfinch