Guia de Lectures. Estiu 2019

Guia de Lectures. Estiu 2019

Guia de Lectures Estiu 2019Si els més petits de la casa no saben què llegir aquest estiu, a continuació hi podreu trobar una vintena de propostes ben esgrescadores. La Guia de Lectures del Grup de Treball de Literatura Infantil i Juvenil del Garraf us ofereix cinc propostes per a Educació Infantil així com per a cadascun dels tres cicles d’Educació Primària.

El Grup de Treball de Literatura Infantil i Juvenil del Garraf va néixer el curs 2017-2018, a partir de l’antic seminari de biblioteques escolars del Garraf, i centralitza el seu esforç en la formació sobre literatura infantil i juvenil (LIJ), així com en la selecció de llibres. Fruit d’aquesta selecció de fons, el grup de treball elabora tres guies de lectures anuals (al Nadal, per Sant Jordi i a l’Estiu).

Si voleu consultar la guia completa, feu clic aquí:

ContesLa guia a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Educació Infantil:

Educació Primària. Cicle Inicial.

Educació Primària. Cicle Mitjà.

Educació Primària. Cicle Superior.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Funny Girl