La veritat sobre els dinosaures. Guido van Genechten

151267_Cub_VerdadDinosaurios_Bl.indd
L’última novetat mensual d’aquest any 2018 parla sobre dinos:‘La veritat sobre els dinosaures’ de Guido van Genechten.
 
I què són aquests animals?
 
Els dinosaures van ser uns rèptils terrestres que van viure des del Triàsic fins al Cretaci (fa aproximadament 65 milions d’anys), la major part s’extinguiren. Tanmateix, hi ha unes 10.000 espècies supervivients de dinosaures, són els ocells.
 

 • I què trobem a la coberta?
 •  

 • Quin tipus d’animal és que no té a veure amb els dinosaures?
 •  

 • Què hi fa una gallina parlant-hi?
 •  
  Dinos-gallinaDoncs bé, una gallina no és només una gallina. Si us hi fixeu bé, les gallines tenen unes potes molt característiques. Sí, sí… potes de dinosaure. I com ho sap això, la gallina? Surts corrents, corrents i ens ensenya l’àlbum de fotos on apareixen els seus avantpassats i ai, làs!! Hi ha dinosaures.
   
  Us ho passareu molt bé mirant les il·lustracions i llegint les explicacions d’aquest meravellós i fantàstic mon dels dinosaures. Desitgem que us agradi!
   
  Guido van Genechten és un dibuixant i escriptor belga. Va néixer al camp i encara hi viu, és per aquesta raó que la majoria dels protagonistes de les seves històries són animals amb trets humans d’infant: porcs, conills, tortugues… La major part dels seus contes acaben amb una lliçó de vida.
  Ha publicat més de quaranta llibres infantils i ha rebut alguns premis d’il·lustració.
   
   
  CDs Infantil
   
  El llibre a les biblioteques VNG.
   
   
  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Goldfinch