En silencio, Marin Ledun

“Y es que, En silencio es un himno en clave de thriller intimista a los eternos perdedores del sistema, aquellos que luchen cuanto luchen, luchemos cuanto luchemos, durante décadas, durante generaciones, están, estamos, abocados a seguir siendo los últimos monos del zoo, los juguetes rotos del capital, los extras de la Historia”.

en silencio_marin lendunSergio Vera Valencia, director de la col·lecció Off Versatil, fa un interessant pròleg de En Silencio, una de les darreres novel·les publicades per Ediciones Versátil, del qual hem destacat la frase que encapçala aquest post. I és que En Silencio és una interessant novel·la de l’escriptor francès Marin Ledun, que ha estat guardonada amb el Premi Transfugue a la Millor Novel·la Negra Francesa 2016, la trama de la qual gira al voltant de la justícia o, millor dit, tracta sobre la venjança.

La protagonista de En silencio és Émilie, una dona de quaranta anys que, ara en fa cinc, va perdre una cama en un accident de trànsit. A més a més de les terribles seqüeles físiques, l’accident la va obligar a abandonar la seva professió d’infermera. En l’actualitat, i després de seduir el jove Simon, l’Émilie li dispara un tret a la cama a boca de canó. Ja pot demanar auxili que no servirà de res. En Simon està aillat en una gossera…

en-silencio-rodonaPrimeres pàgines.

logo blog genere negre_AMB LLETRES
Marin Ledun (1975) és Doctor en Ciències de la Informació i la Comunicació i, a hores d’ara, és autor d’una vintena de novel·les, gran part de gènere negre. La seva popularitat va créixer de manera important quan va publicar Perros de porcelana, novel·la inspirada en l’onada de suïcidis que en qüestió de 3 anys es va estrendre entre els treballadors de France Telecom, on l’escriptor treballava. Arran d’aquest llibre, Isabel Adjani va protagonitzar la pel·lícula Carole Matthieu, inspirada en els fets reals que van assolar la societat francesa.

En Silencio és la novetat de gènere negre d’aquesta setmana a la Joan Oliva. Ja podeu reservar-la!

Llibres

  • En silencio
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    Logo Generalitat

    Funny Girl