Amanecer de hielo. Laura Falcó

Collage amanecer de hielo Només obrir el llibre ja podem llegir: “Nadie se cruza en tu vida por casualidad y tú no entras en la vida de nadie sin razón alguna. La casualidad no existe, tan sólo existe la causalidad”.
I en el primer capítol: ‘(…) Las coincidencias son a veces sorprendentes, casi imposibles, y hacen que uno se pregunte si no existe una mano invisible que pone las cosas en nuestro camino por alguna extraña razón. Una mano que parece guiarnos de forma sutil, pero firme, en algunos momentos de nuestra vida. (…)
Sandra jamás habría imaginado que conocería a Eduardo del modo en que lo hizo; para ambos, aquel extraño cúmulo de casualidades era ciertamente sorprendente y excitante.’

I quina és la història que hi trobarem? La Sandra, una atractiva i independent periodista, s’ha entusiasmat amb l’Eduardo, fill d’un company de treball, amb qui xateja per les xarxes socials fa dies. Ell viu a Alesund, Noruega, i ella hi viatja per conèixer-lo personalment.logo blog genere negre_AMB LLETRES
El que ella no podia imaginar-se és que el trobaria mort al seu llit, assassinat: lligat de mans i peus i amb els genitals retallats dins de la boca. Sens dubte, el que havia de ser una aventura romàntica es transforma en un malson…
Els detectius encarregats de la investigació, Erika Vinter i Lars Ovesen, es troben en què qui ha matat l’Eduardo ha copiat les tècniques de la mafia colombiana i que la desaparició de la Sandra no té res a veure amb l’assassinat. Sense sospitosos ni amb una trama clara, la investigació sembla ser complicada i difícil de resoldre… fins al final.
 
 
Laura Falcó és llicenciada en filologia anglesa i en direcció d’empreses per ESADE. Ha dirigit les editorials Martínez Roca, Minotauro, Timun Mas i Libros Cúpula. L’any 2005 creà Esencia y Zenith i el 2011, Planeta Gift. Actualment presideix Prisma Publicaciones i el Conference Office. Al mateix temps, forma part de l’equip radiofònic del programa ‘La rosa de los vientos’ de Onda Cero, amb la secció “Ecos del pasado” i col·labora a ‘Hora punta’ de TVE. Com a escriptora ha escrit quatre novel·les:

 • Gritos antes de morir (2012)
 • La muerte sabe tu nombre (2012)
 • Chelston House (2014)
 • Última llamada (2016)
 •  
   

   
   
  Llibres El llibre a les biblioteques VNG.
   
   
  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Goldfinch