Il·luminatura. Rachel Williams i Carnovsky

Illuminatura-1-250x307Aquest mes la novetat infantil a la biblioteca és aquest meravellós llibre ‘Il·luminatura’, editat per Editorial Cruïlla, que ens permet trobar animals que es desperten i surten a buscar menjar, d’altres que es mouen quan la nit s’imposa i uns quants que apareixen quan el sol es pon. També hi veurem plantes, flors, arbres, insectes…
 
Quin viatge més fascinant a través de la natura, no creieu?
 
Amb dubtes de saber què trobarem, com i on seran, costarà…? els veurem amb facilitat?
 
Durant seixanta-quatre pàgines descobrireu el comportament extraordinari dels animals que viuen en deu llocs, els fets clau de cada hàbitat, les característiques de cada espècie.
 
 
El recorregut us portarà per:
 
1. La selva del Congo
2. El desert de Simpson
3. El Llac Lomond
4. Els Andes
5. Els mars de Weddell i Ross
6. El bosc de sequoies
7. La taigà de la sibèria oriental
8. Les planes del Serengueti
9. La conca del riu Ganges
10. L’escull Apo

Detalls-dilluminaturaJPG_1668443331_34631142_340x337Detall-dilluminatura_1668443332_34631222_340x255

I com s’ha de fer? No a la manera tradicional, sinó que s’ha d’agafar un visor que conté tres colors diferents: el vermell per veure quines criatures passegen durant el dia, el verd il·lumina la vida vegetal de cada hàbitat i el blau ens descobreix els animals nocturns i crepusculars.

Us ho expliquem tot seguit:
 

 
Rachel Williams, l’autora, és una escriptora anglesa que viu i treballa a Londres. Col·labora amb el diari britànic ‘The Guardian’ i en altres mitjans de comunicació.
 
Les il·lustracions són del duet Carnovsky, format pels artistes i dissenyadors Francesco Rugi, milanès, i Silvia Quintanilla, colombiana, que han fet d’aquesta tècnica de la il·lustració en tres tintes amb superposició de dibuixos un senyal d’identitat. Podeu llegir una entrevista sobre el seu treball si cliqueu aquí.
 
Contes De segur que us agrada! El trobareu a la biblioteca.

Biblioteca Joan Oliva i Milà

Goldfinch