La màgia de les petites coses. Estelle Laure

magiapetitescosesHi ha situacions que cap adolescent hauria de viure. Lucille és una noia de disset anys que tenia un futur per davant però, de la nit al dia, aquestes prometedores expectatives es comencen a ensorrar degut a que el seu pare està internat en un hospital mental, la seva mare porta setmanes sense donar senyals de vida i ara, de sobte, es troba fent-se càrrec no només de si mateixa sinó també de la casa i de la seva germana petita Wren. Malgrat això, la Lucille fingeix que tot va bé, estudia i treballa per pagar totes les factures que se li vénen a sobre per poder aconseguir evitar que els serveis socials s’assabentin que viuen sense cap adult al seu càrrec, i només pot comptar amb la seva amiga Eden; però molt aviat també haurà de conviure amb un sentiment d’estima que no sap si podrà ser correspost. No obstant això, dins d’aquest caos que se li ve a sobre, Lucille descobrirà que sempre passen coses bones, que sempre hi ha persones disposades a ajudar i que de tot se surt, només cal saber apreciar i gaudir de la màgia de les petites coses de la vida.
 
estelle laureLa màgia de les petites coses és una bonica història de superació per poder gaudir de tot allò positiu que ofereix la vida quan tota la resta està del revés. Per fer aquesta travessia cal tenir una protagonista forta i lluitadora, amb uns personatges secundaris que omplin aquesta petita història de de conflicte envers uns esdeveniments que fan reflexionar sobre les coses quotidianes de la vida, i fan creure en l’esperança d’alguna cosa millor, amb la promesa que tot sortirà bé i que no hi ha res que no es pugui superar si es mantenen l’esperança, la força, la il·lusió i la convicció que la màgia existeix i es compon de la bondat de les persones que ens envolten. I a uns àngels que li deixen menjar, li netegen la casa i li arreglen el jardí a la jove protagonista… La seva autora és Estelle Laure, té un Màster en escriptura infantil i juvenil per la Universitat de Belles Arts de Vermont i és llicenciada en Arts escèniques.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello