V de Vilanova. Els espais de la memòria

El cinquè volum de la guia Amb V de Vilanova, Els espais de la memòria, veu la llum aquests dies coincidint amb un parell d’activitats relacionades i que tindran lloc, també, a les Biblioteques de VNG.

Per començar, avui dijous a les 20 h a la biblioteca Joan Oliva en Vicenç Carbonell, expert coneixedor de la toponímia local, ens farà un recorregut pel patrimoni de Vilanova i la Geltrú a través dels diferents noms de lloc de la ciutat. Aquest mateix mes de juliol, amb motiu del Diploma de reconeixement de la ciutat que l’Ajuntament l’hi va atorgar, el nostre bloc ja va dedicar un espai a Vicenç Carbonell. Hi podeu fer una ullada fent clic aquí.

IMG_20160926_114434

A continuació, dissabte 1 d’octubre de 10 h a 13 h, totes dues biblioteques de VNG, Joan Oliva i Armand Cardona, organitzen una Viquimarató fotogràfica per diferents indrets de Vilanova.

noms de lloc de vilanova el barri de mar el monument Gumà

I seguint amb les activitats dedicades als indrets de Vilanova i, a la vegada, amb la sèrie de guies Amb V de Vilanova, les biblioteques de VNG n’editem el cinquè volum: Els espais de la memòria. Es tracta d’una guia de lectura que pretén recordar els espais públics, edificis històrics i monuments de la ciutat i, alhora, donar-los a conèixer una mica més.

masies del garraf ameicanos_indianos vilanova desapareguda

Guia V de Vilanova. Els espais de la memòria.

Recordeu que teniu a la vostra disposició el nou web de Col·lecció Local.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Funny Girl