Avui torna el Club de Lectura Juvenil de la Joan Oliva.

Aquesta tarda encetem el curs 2014-2015 del Club de lectura juvenil de la Joan Oliva.

10.poster escoles club juvenilNo sabies que la Biblioteca Joan Oliva fa un Club de lectura per a nens i nenes de 10 a 12 anys a qui els agradi llegir i parlar de llibres? Doncs aquest que comença avui és el tercer any del nostre club.

Els nens i nenes que participen al club de lectura es reuneixen un dissabte al mes a les 16.30h. La biblioteca els facilita l’exemplar del llibre que han de llegir i que s’emporten en préstec. El mes següent, amb el llibre llegit, es tornen a trobar a la bilioteca per parlar-ne i dir-hi la seva. Així fins al mes de juny ens haurem llegit i compartit 8 llibres.

Durant els anys anteriors ens hem llegit llibres de tot tipus, com ara: 35 quilos d’esperança, d’Anna Gavalda; Còrnelius i el rebost d’impossibles, de Carles Sala i Vila; L’Escola estrambota, d’Imma Monsó; L’arbre de les històries, d’Eulàlia Canal; Matilda, de Roald Dahl o La Roca del Corb, de Miquel Fañanàs.

 

Enguany les lectures que tenim previstes estan recollides en aquest calendari:

Calendari Club de lectura juvenil 2014-2015

Us convidem a participar al Club de lectura juvenil. Tenim per endavant un any ple de llibres!

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Funny Girl