En Max i la seva ombra

En-Max-i-la-seva-ombra

A la biblioteca Joan Oliva podeu trobar contes infantils de molts tipus. N’hi ha alguns que són de gran ajut perquè els adults parlin amb els més petits de determinats temes. Per això tenim un apartat de contes infantils sobre Emocions i Sentiments, sobre la Diferència, sobre la Família, d’Hàbits o sobre la Por. Un dels temes més sensibles per tractar amb els nens és la Mort. És freqüent, per tant, que es publiquin llibres d’aquesta matèria.

En aquest cas us presentem un conte infantil sobre la mort, que ha arribat recentment com a novetat a la biblioteca. Es tracta d’En Max i la seva ombra. “En Max ha nascut, com tots nosaltres, amb una ombra que el segueix. En Max no la tem i decideix escollir el seu destí abraçant-la.”

En Max i la seva ombra és un diàleg entranyable entre un nen i la seva ombra. Un diàleg en què cada vegada els interlocutors parlen menys però s’entenen més. On a través de la figura d’un nen, En Max, es plantegen qüestions com ara “i després que hi ha?” o “no et fan pena els morts?”. Lectura recomanable que, de ben segur, donarà lloc a diferents interpretacions.

Aquesta que us presentem és una mostra d’altres contes que parlen sobre la mort i que podeu trobar a la sala infantil de la biblioteca Joan Oliva.

unacasaparaelabuelo Sin t’tulo-2 vell Tomàs mes enlla del gran riu
estirar la pota Dónde está qüelita Queta como todo lo que nace avi d'en Tom

Al catàleg podeu consultar tot el material d’aquesta matèria que hi ha a les biblioteques de Vilanova.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Funny Girl