Witchlings. La tarea imposible. Ens tractem bé

Witchlings. La tarea imposible. Ens tractem bé

En aquest article et parlarem de dues històries que són novetat a la sala infantil de la biblioteca Joan Oliva i Milà. La primera, Witchlings. La tarea imposible i Ens tractem bé, la segona.

Són gentilesa de llibreria La Mulassa.

Iniciem, doncs, el viatge amb la novetat del mes de maig,

Witchlings. La tarea imposible

Què et sembla parlar de bruixes? Doncs bé, la novetat del mes de maig a la biblioteca Joan Oliva és la novel·la Witchlings. La tarea imposible de Claribel A. Ortega.

Cada any, les joves witchlings participen a la cerimònia de la Lluna Negra, on són destinades a diferents cases, i aconsegueixen tenir plens poders com a bruixes.

Coberta Witchlings. La tarea imposible
Coberta Witchlings

Siete Salazar ha treballat molt dur per tal que la seleccionin a la Casa del Jacint. Però res surt com s’havia plantejat… A més a més, no és seleccionada per a cap casa i passa a ser una bruixa de reserva! Ella, amb Valle i Espina, està atrapada com a witchling i perdrà totes les seves habilitats per sempre més.

Siete invoca la seva única opció: una feina impossible. Si treballen juntes i la superen, aconseguiran els seus poders completament. Si erren… Bé, els darrers que no la van poder completar acabaren convertits en gripaus. Per sempre.

Esteu preparats per viure l’aventura més màgica de l’any?

Per acabar un fragment,

Las witchlings se dirigían al centro de la ciudad después de la carrera de sapos, con los corazones todavía acelerados por culpa de la adrenalina mientras repasaban hasta el último detalle de la competición, sopesando las que consideraban que eran las debilidades del equipo de Villaciénaga.

Fragment, cap. 16, pàg. 186 “La verdad sobre Villaciénaga”
L’autora

Claribel A. Ortega és una exreportera que es dedica a escriure fantasia per a nens i adolescents inspirada en les seves arrels dominicanes.

Continuem el trajecte amb la novetat del mes de juny,

ENS TRACTEM BÉ

Segur que ja saps que ets una persona única al planeta Terra. Les nenes i els nens de la teva classe també són únics i úniques. A alguns els agrada una cosa i a d’altres una altra completament diferent. N’hi ha que són molt bons cantant, d’altres llegint, jugant a bàsquet…

Això què vol dir? Doncs bé, vol dir que SOM DIFERENTS!

Però hi ha un aspecte que tots tenim en comú! I sabeu quin és? Doncs bé, a tothom agrada que el tractin bé i per això cal saber algunes coses.

En aquest llibre aprendràs que TRACTAR-NOS BÉ és la norma més important del nostre món.

Coberta Ens tractem bé
Coberta Ens tractem bé

Al mateix temps, tot el que s’aprengui sobre el tracte amb els altres, totes les pautes de conducta dins del grup de classe les podeu extrapolar a qualsevol relació social que pugueu tenir.

L’autora

Lucia Serrano va néixer a Madrid fa quaranta anys, però en fa uns quants que viu a Barcelona. És autora i il·lustradora de molts llibres que han obtingut premis importants.

Per acabar, esperem que aquestes històries tan ben il·lustrades, Witchlings. La tarea imposible i Ens tractem bé, t’agradin!

Witchlings. La tarea imposible. Ens tractem bé, dos contes ben diferents, però ben divertits!

Goldfinch