Necessito un cul nou! Dawn McMillan.

Necessito un cul nou! Dawn McMillan.

La novetat del mes de març que trobareu a la sala infantil de la biblioteca Joan Oliva i Milà és Necessito un cul nou! de Dawn McMillan.

Gentilesa de llibreria La Mulassa.

Coberta Necessito un cul nou
Coberta Necessito un cul nou

Saps què t’espera amb la lectura de Necessito un cul nou de Dawn McMillan? Doncs bé, el que t’espera és riure i riure i pixar-te de riure!

Per què?

Perquè un nen s’adona que té una escletxa a la part del darrere i pensa que és un greu problema. Per tal de solucionar-lo escull un cul amb armadura? O un amb propulsió? Potser un robòtic o multicolor?

A continuació tens una petita mostra del contingut escrit i de les il·lustracions que l’acompanyen. Són boniques, oi? De segur que quedaràs bocabadada quan els miris i remiris. Amb un traç ben simple i clar, no deixaràs de riure i de somriure!

Detall
Detall
Detall
Detall

I mentre fa la cerca per tal de resoldre el problema passa moltes aventures.

Dawn McMillan, l’autora d’aquest conte, és una escriptora que viu a l’oest de la península de Coromandel, a Nova Zelanda. Escriu ficció, no-ficció, poesia, històries per a nens i per a llibres il·lustrats. I la que tens a les teves mans és una història que ella mateixa defineix com a esbojarrada.

Ross Kinnaird és qui ha dibuixat les il·lustracions. A més d’il·lustrador i dissenyador gràfic. Viu a Auckland, Nova Zelanda. Li agrada fer visites a escoles per parlar de llibres i de dibuix, se’l coneix per haver dibuixat caricatures dels professors!!

Vídeo del conte en versió anglesa

Desitgem que realment trobi un cul nou, ja que el títol Necessito un cul nou, Dawn McMillan ho deixa ben clar!!

Goldfinch