Canina, de Rachel Yoder

Canina, de Rachel Yoder

Canina, publicada per Blackie Books, és la novetat del mes de la Sala d’Adults de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell.

Aquesta novel.la és una gentilesa del mes de novembre de Llorens Llibres.

La protagonista d’aquesta història està desbordada: malgrat renunciar a la feina en una galeria d’art, el seu temps s’esvaeix entre tenir cura del fill de dos anys i ocupar-se de la casa.

Madre e hijo: un vínculo que dura toda la vida

El seu marit està massa embolicat viatjant per feina. Tot el que ell pot oferir-li són roncs i aquest consol condescendent que tant detesta.

Així doncs l’esgotament és tan gran que molts dies creu perdre el cap i sent transformar-se.

En què? No vol pensar-ho, però una mata de pèl raspós li creix al clatell i a la boca els ullals semblen estar afilant-se.

I després hi ha la gana descontrolada, canina, que la domina cada nit.

Carne cruda, ¿sí o no?

Per descomptat, el seu marit no la creu. Ella, de vegades, tampoc ho pot creure.

La seva única esperança és Wanda White, etnògrafa a la Universitat de Sagrament, que ha recorregut el món documentant casos de transformacions impossibles, salvatges, semblants a la seva.

El Espejo Gótico: «La mujer loba»: Frederick Marryat; relato y análisis

Què li està passant realment a la protagonista? Per què és real, oi?

Maternitat

Una novel.la trencadora que ha causat un gran enrenou a Estats Units. La maternitat com mai abans s’havia narrat: un acte brutal, animal i pur.

L’autora

Rachel Yoder és editora fundadora de Draft: The journal of process i treballa a The Tuesday Agency com a representant sènior d’oradors.

Amy Adams dará vida a una mujer que cree convertirse en perro en Nightbitch

Els seus relats i assajos han estat publicats a diverses revistes literàries. Viu a Iowa amb el seu marit i el seu fill.

 

Aayla Green