Benvingut, nou món

Benvingut, nou món

Com cada mes i per gentilesa de la Llibreria Mulassa us presentem la novetat infantil d’aquest mes d’octubre a la biblioteca Joan Oliva i Milà. Es tracta de Benvingut, nou món, un llibre de coneixements ple de boniques il·lustracions i de meravelloses idees.

Coberta del llibre Benvingut, nou món
Coberta del llibre Benvingut, nou món

El llibre, dirigit principalment a nois i noies d’entre 8 a 12 anys, fa un recorregut pel principals reptes ambientals davant dels quals ens trobem: des de l’energia, els oceans, els boscos…passant pels animals, l’economia o l’habitatge. Però no només repassa els problemes, sinó que també proposa idees alternatives. 70 projectes reals que científics de tot arreu han posat en marxa. És a dir, 70 maneres diferents de fer les coses garantint la sostenibilitat del planeta.

I si fem les coses d’una altra manera per garantir un món millor?

A ningú no se li escapa que la lluita contra el canvi climàtic és urgent i necessària. I tot i que el repte és difícil encara hi som a temps! Benvingut, nou món de ben segur ens proporcionarà idees de gran vàlua que tots nosaltres podem posar en pràctica. Un nou món més sostenible només depén de nosaltres mateixos!

Ja podeu agafar en préstec el llibre!

Funny Girl