Loba negra. Juan Gómez -Jurado

Loba negra. Juan Gómez -Jurado

Reina roja, l’anterior novel·la del periodista Juan Gómez-Jurado, ha estat – i ho continua sent – un èxit indiscutible entre les novetats editorials de tot just fa un any. En va vendre 250.000 exemplars i, encara ara, continua ocupant un lloc a les llistes de llibres més venuts. Un any després, Gómez-Jurado acaba de publicar l’esperada segona part, Loba negra de Juan Gómez-Jurado, novetat a la biblioteca Joan Oliva i Milà.

logo gènere negre 1 e1585649596717 - Loba negra. Juan Gómez -Jurado

Loba negra és un nou thriller amb vocació, també, de best-seller que recupera l’excepcional parella protagonista: l’inspector Jon Gutiérrez i Antonia Scott, una de les ments criminals més destacades a nivell mundial.

En primer lloc, de la trama, no en descobrirem gairebé res, més enllà que tot comença amb un cadàver al riu Manzanares i arriba a la Costa del Sol, investigant crims de la màfia russa. I és que els fidels seguidors de l’autor ja saben que no és amic de descobrir res que vagi més enllà de l’imprescindible. Així ho expressa en les entrevistes i, fins i tot, en la nota que acompanya el propi llibre.

En segon lloc, cal dir que Loba negra es caracteritza per un llenguatge cinematogràfic, pel seu ritme àgil i pels tocs d’humor i actualitat.

I finalment, els personatges protagonistes donen nom a les quatre parts en què es divideix la novel·la (Antonia, Loba, Lola i Jon) i tant els personatges que repeteixen com els que s’incorporen a la saga estan molt ben definits.

Tot i que la història de Loba negra és independent a la de Reina roja i pot ser llegida sense conèixer la primera, la recomanació és seguir l’ordre de publicació. D’aquesta manera, el lector podrà gaudir de l’evolució dels personatges.

Llibres al catàleg Aladí

Llibres a l’eBiblio

Esperem que aquesta proposta de lectura del llibre Loba negra de Juan Gómez-Jurado et sigui interessant!

Logo Generalitat de Catalunya

Goldfinch