La búsqueda. Charlotte Link

La búsqueda. Charlotte Link

La búsqueda és la darrera novel·la de l’escriptora alemanya Charlotte Link i ha estat novetat mensual de gènere negre a la Joan Oliva.

La búsqueda és una novel·la de suspens protagonitzada per la detectiu d’Scotland Yard Kate Linville.

Els seguidors de Charlotte Link ja coneixeran aquest personatge. Una dona discreta, que se sent poc valorada personalment i professionalment i que ja va protagonitzar ara fa uns anys El engaño.

L’escenari de la història, la petita localitat d’Scarborough, ha estat també una localització recurrent en d’altres llibres de l’autora.

logo gènere negre 1 e1585649596717 - La búsqueda. Charlotte Link

A La búsqueda, la desaparició de dues noies de catorze anys, amb quatre anys de diferència, serà l’objecte de la investigació de la detectiu Kate Linville.

Tot i estar fora de la seva jurisdicció, ja que viu i treballa a Londres, la súplica dels pares d’una de les noies desaparegudes i la intuïció que la investigació no s’està duent pel lloc correcte porten la Kate Linville a involucrar-s’hi de manera extraoficial.

La primera de les noies desaparegudes, la Hanna Caswell, va desaparèixer l’any 2013, quan tornava a casa seva a Scarborough des de casa de la seva àvia.

La segona, quatre anys més tard, a l’octubre de 2017, l’Amelie Goldsby desapareix sense deixar rastre i seran els seus pares qui convenceran la detectiu Linville que hi investigui.

Charlotte Link (1963) és una autora de gran èxit que ha venut milions d’exemplars dels seus llibres arreu del món. D’altres dels seus títols són:

El engaño. També el teniu a l’eBiblio

En la guarida del zorro

Dame la mano

Ecos del pasado

¿De quién te escondes?

Desitgem que la lectura de La búsqueda de Charlotte Link, t’agradi!

Logo Generalitat de Catalunya

Goldfinch