La igualtat entre noies i nois no és cap broma.

La igualtat entre noies i nois no és cap broma.

Aquest mes de setembre et proposem un llibre que no és cap broma! La igualtat entre noies i nois. Què et sembla?

9788418100086 la igualtat entre noies i nois no es cap broma - La igualtat entre noies i nois no és cap broma.

SEGONS LES NACIONS UNIDES, PEL QUE FA A UN DELS SEUS ÀMBITS DE TREBALL que s’orienta a aconseguir la igualtat de gènere i els drets humans de les dones i les nenes de tot el món, «la situació de la dona ha avançat en alguns aspectes importants en els últims anys, encara que els progressos no han estat homogenis, persisteixen les desigualtats entre dones i homes i segueix havent-hi obstacles importants». Entre alguns dels seus compromisos hi ha el de «defensar els drets i la dignitat humana intrínseca de les dones i els homes». No obstant això, aquestes bones intencions topen amb prejudicis i estereotips.

Fragment del llibre La igualtat entre noies i nois no és cap broma.
Detall d’Il·lustració i text
Detall d’Il·lustració i text
Detall d’il·lustració
Detall d’il·lustració

Un seguit de preguntes apareixen en el llibre, com per exemple: per què elles cobren menys que ells?, per què hi ha països on elles no van a l’escola?, el color rosa és només per a les nenes?, hi ha esports de nens i de nenes? …

Detall d’il·lustració i text
Detall d’il·lustració i text

Amb un format molt atractiu, cada pàgina que passes convida a saber-ne més sobre dones sorprenents, al mateix temps que mostra exemples d’homes que també van trencar els estereotips per fer palès que elles i ells… són iguals.

Què en dius de la proposta de la bíblio? Interessant, oi? Només cal que obris el llibre i comencis a llegir! De segur que et sorprendràs!

Per acabar, només dir-te que hi ha molts esteriotips creats per la societat que s’han de superar i amb aquest tipus de llibres es pot aconseguir ja de ben petits!

El pots trobar al Catàleg Aladí.

Goldfinch