Novetats al Racó del Mon Laboral

El març de 2013 la Xarxa de mon laboralBiblioteques Municipals de la ciutat posa en marxa el fons especial Món laboral. A partir d’aquest moment a la Biblioteca Armand Cardona podeu trobar el Racó del Mon Laboral, amb tots els documents relacionats amb aquest àmbit temàtic.

 

Durant aquest mes d’abril podreu trobar exposat tot un seguit de volums que renoven el fons existent pel que fa a l’accés a la funció pública, amb volums per a preparar proves d’accés i oposicions a personal laboral de Correos, al Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, per a professors de les Escoles Oficials d’Idiomes, per a preparar oposicions a auxiliars administratius i zeladors de l’Institut Català de la Salut, i també d’administratius, auxiliars administratius i personal subaltern de les Corporacions Locals, entre d’altres.

 

Per fer més fàcil l’accés al fons del Racó del Mon Laboral, els documents s’ordenen alfabèticament pel títol seguin la següent distribució per matèries, i cada àmbit temàtic s’identifica amb un pictograma:

picto· Cerca de feina: orientació professional, cerca d’ocupació, …

· Eines per trobar feina: currículum vitae, tests psicotècnics, entrevistes de selecció, comunicació, noves tecnologies, etc.

· Mercat de treball: legislació, personal i professions, atur, …

· Noves empreses: emprenedoria i treballadors autònoms, teletreball, organització i comunicació a l’empresa, …

· Treballar a l’administració pública: temes d’oposicions, exàmens i tests d’oposicions, …

 

 

També us pot ser d’utilitat la consulta al Prestatge Virtual del Mon Laboral de la Biblioteca Virtual de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Spro_3