‘Animación Stop Motion: cómo hacer y compartir vídeo creativos’

Animación Stop MotionAmb les darreres novetats de la secció d’audiovisuals que varem presentar a la biblioteca Armand Cardona Torrandell volem destacar aquest llibre, Animación Stop Motion: cómo hacer y compartir vídeo creativos, un recurs molt interessant per tots aquells aficionats a l’edició de vídeo domèstic i, més concretament, amb totes aquelles tècniques relacionades amb la captura d’imatges en estàtic.

Es tracta d’una de les guies definitiva per tots aquells que desitgin explorar les atractives possibilitats de l’animació stop motion. En ella, l’internacionalment conegut mestre de l’animació Melvyn Ternan ens ofereix:

  • tutorials il·lustrats pas a pas que cobreixen tots els aspectes, des del dibuix de l’storyboard i la creació de sets i props fins a l’edició de postproducció
  • varietat de tècniques stop motion amb l’ocupació de materials quotidians com a paper, plastilina i LLEC®
  • casos d’estudi inspiradors que mostren el treball d’animadors professionals.

Cineastes de tots els nivells – des del jove aficionat fins a l’animador professional – trobaran en aquest llibre una guia indispensable per arribar a dominar un estil d’animació que ofereix resultats visuals sorprenents.

A les Biblioteques de VNG també podeu trobar altres documents relacionats amb aquesta matèria. Per veure’ls seguiu els següents enllaços:

Stop-Motion
Vídeo

En els següents vídeos podeu veure uns exemples de les diferents tècniques analitzades en aquest document:

Súper 8