Selecció de Novetats – Març

Selecció de novetats

Ja podeu trobar a la Biblioteca Armand Cardona la nova selecció de novetats, en aquest cas la corresponent al mes de març, que inclou documents dels diferents fons de la Biblioteca: adults i infantil (lectura i coneixements), música, cinema, fotografia i còmics. 

Aquest mes de març destaquem, entre les novetats per adults, la darrera novel·la de l’escriptor Jordi Coca, La nit de les papallones, i també el llibre Birmania, la voz de las mujeres de Concha Pinós, que ens retrata la vida d’unes dones i la seva lluita: unes vides marcades per la tragèdia, el silencia, la repressió i la pobresa i, amb tot, no perden ni l’esperança ni el coratge. 

Entre els còmics podeu trobar Génesis, la novel·la gràfica de Robert Crumb, en la que ens ofereix una fidel adaptació al primer llibre de la Bíblia amb un grafisme detallat que dóna autenticitat a l’obra.

Novetats adults i còmic

A la secció infantil trobem l’últim llibre de la col·lecció del Geronimo Stilton, La gran invasió de Ratalona, on envoltat d’un munt d’aventures el Geronimo haurà d’organitzar, amb l’ajuda dels seus amics, la defensa de la ciutat de Ratalona davant del risc d’invasió. També podeu veure la comèdia protagonitzada per Ben Stiller: Noche en el museo. 

I pel que fa a la música i al cinema destaquem una pel·lícula sobre el conflicte entre palestins i israelians, Los limoneros, i el sorprenent últim treball d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, en el que combinant amb tota naturalitat català i francès, esdevé una proposta d’allò més innovadora dins el panorama musical català.

 Infantil, música i cinema

En el següent enllaç us podeu descarregar el full d’aquest mes: Selecció de novetats – març 2010.

Spro_3