Aprender a estudiar de Janet S. Fox

Aprender a estudiarTens el teu pupitre fet un desastre? És el teu armari del col·legi una lleonera? Et passes un munt de temps buscant el que necessites a l’hora de fer els deures? Aquest és el teu llibre: Aprèn a estudiar [Get Organized Without Losing It] 

Aquest llibre està replet d’un munt de bons consells. La seva lectura t’ajudarà a aprendre a ordenar les teves coses, organitzar el teu temps, planificar els deures i els treballs escolars a llarg termini, treure millors notes, evitar les distraccions i moltes coses més! Trobaràs consells útils, tècniques per a memoritzar, eines pràctiques i simpàtiques il·lustracions. Fins i tot aprendràs els secrets per a tenir-ho tot llest per a anar al col·legi cada dia.

Janet S. FoxJanet S. Fox, nascuda a Nova York, escriptora, científica, esposa i mare, va escriure aquest llibre davant la necessitat que li plantejar el seu fill quan estudiava de jove. Si voleu conèixer més coses de la seva activitat i dels seus interessos literaris podeu consultar el seu bloc: Throuth the wardrobe

Spro_3